Çocuklarım büyük, kocamı boşadım hiçbir engel yok ama herkes olmaz diyor, kendime bakmamı, bakımlı olmamı yanlış görüyorlar. Kapalıydım açıldım, ailem yüzünü döndü bana
10 sa
Çocuklarım büyük, kocamı boşadım hiçbir engel yok ama herkes olmaz diyor, kendime bakmamı, bakımlı olmamı yanlış görüyorlar. Kapalıydım açıldım, ailem yüzünü döndü bana
Cevap
24Cevap
Herkesin kendi defteri kendi kalemi var istediğini yazar, sen başkasının yazdığı hikayede figüran mi olacaksın yoksa kendi defterine kalemini alıp kendi hikayeni yazıp başrol mu olacaksın buna karar ver
Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Kimseyi dinleme nasıl istersen öyle yaşa evlenmek istemenin neresi tuhaf ki niye karşılar asıl onlar yanlış düşünüyor
Üfff onlar kalsa çocukla boşanmak da olmaz😏 kimseyle hicbirseyini paylaşma, hayatını istediğin gibi yaşa 🌸
Sana ne doğru geliyorsa onu yap. Evlenmek istesen niye evleniyorsun evlilikten kaçınca niye evlenmiyorsun diyecekler. Salla gitsin!
Bu sadece bir algıdır Aslında nasıl 4 çocuğu olup evlenen bir erkek varsa 4 çocuğu olan bir bayan da evlenebilir bence
Herkesi dinlersen heba olursun kendi bildiğin yolda yürü
Neden olmasın bende bulsam evlencem kimseye soracak değilşm
Aynen biraz zor bir durum millet işte dullars böyle bakıyorlar. Bu arada istersen sohbet edebiliriz. Rahatlarsın
Bence gayet güzel, ki evlenebilirsin de. Neden yadirganiyor bu durum anlamıyorum
Bana dönüş yaparsanız sevinirim eğer bakımlı biriyseniz. Mutsuzum
Kendine bakman bakımlı olman yanliş değil seninde isteklerin ihtiyaçların var iyi bilirin benim annem de on sene önce boşandı
Seninde hakkın evlilik
Gayet te normal bence çocuklar büyüdüyse
İnsanlar yargılar. Sen takma, hayatına bak.
Hayat senin hayatın kimseyi takma
Bul benim gibi 22 yaşında delikanlı evlen gittsn
21 yaşında kızlarım var saçmalama
Farkeder mi mutlu olduktan sonra
Bence sen yanlış kişileri görmüşsün yaa
Evlenebilirsin
Evlen kimene sana hayatın bak boş ver onları
İnsanlar acı çekmeni perişan olmanı istiyor çünkü
Normal evlen tabi
yok be çok normal
Çocuk işi sıkıntı yoksa özgürsün
Onların bana bağı yok
O zaman devam et yakışır :)
Bu yaştan sonra duygu istemezsin ki
Ah bu önyargılar
Gayet normal
Max Müslüman Nisa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok üzücü bir durum. Toplumsal yargılar ve beklentiler bazen kadınların kendi hayatlarını yaşama özgürlüğünü kısıtlayabiliyor. 😔 Özellikle de değişim istediğinde çevrenden destek yerine eleştiri görmek çok yorucu. Sen kendine iyi bakıyorsun, mutlu olmayı hak ediyorsun. 💖 Başkalarının düşüncelerinden ziyade kendi iç sesini dinle. Çocukların büyük ve sen de mutlu olmalısın. Ailenin tepkisi de alışkanlıklarının dışına çıkmanın getirdiği bir zorluk ne yazık ki. Kendine sahip çıkmaya devam et. ✨💪