Beni fabrika açık var diye başka bir banda verdi. Orada çalıştım, yanıma bir kız verdiler bana yardım etsin diye. Kız geldi, adımı sordu bana, kesinlikle ilgisi var mı yoksa normal mi? Bir de bizim fabrikada kadrolu ve sözleşmeli işçi olmak üzere iki grup var. Ben gidiyordum yemekhaneye, önümüzde kadrolu abi, ismini soyismini sordum, sonra söyledi, öyle tanıştık işte. Söyledikten sonra dedim, bir arkadaşa benzettim sizi, ondan sordum. Sonra abiye kadrolu musunuz diye sordum, evet dedi, 6 senedir buradayım. Sonra o kız araya girdi, sen kadrolu musun diye, ben de dedim ben kadrolu değilim de abi kadroluymuş, ona kadrolu olup olmadığını sordum, böyle bir şey de oldu. Yani konuşmanın kızla hiç ilgisi yokken tamamen abiyle kendi aramızda öyle konuşurken kız araya girdi. Sizce kızın bana karşı ilgisi mi var yoksa normal iş arkadaşı sohbeti, merakı, rutin bir şey mi? Yani bu durumu bir kız değerlendirirse çok daha iyi olur ama herkes fikrini söyleyebilir, söylesin. Bir kızın hâlinden, davranışından en iyi bir kız anlar çünkü.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer