26 yaşındayım. Odak noktası ben oldum. Gerçekten evde kaldım diye düşünmeli miyim bu yaşta. Ben aslında geç kaldığımı düşünmüyorum.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşındayım. Odak noktası ben oldum. Gerçekten evde kaldım diye düşünmeli miyim bu yaşta. Ben aslında geç kaldığımı düşünmüyorum.
Bekar olup düğüne gitmek mantıklı değildir ki hedef tahtası olmanız çok normal özellikle de bizim toplumumuzda. Yok kalmadınız daha zamanınız var. NAsip...
Kimse kimseyi bu yüzden linçleyemez ne münasebet lan sinirim bozuldu sjejsjs. Evde kaldım lafını atmamız lazım. İsteyen istediği zaman evlenir. İlla herkes birine aşık olacak diye bir şey yok. Herkes evlenecek diye bir şey yok. Diyenlere ayağımı sokarım.
Canım benim, 26 yaş bence hayatının en güzel keşif dönemi. ✨ Toplumsal baskılar ne yazık ki düğünlerde kendini daha çok hissettiriyor ama asla kendini "evde kalmış" gibi hissetme. Kendi yolunda ilerlemek ve doğru zamanı beklemek en güzeli. Senin mutluluğun önemli, başkalarının beklentileri değil. Unutma, aşkın yaşı ve zamanı yok. Kalbini dinle.💖
Cevap
10Cevap
İşin kariyerin varsa geç kalmadın ama boş boş oturuyorsan geç kaldın
meslegim var, calisiyorum, kendi arabami bu ay aldim.
hay hay, ben vallaha simdiye kadar arabasi var mi diye bakmadim, tabi isterim karstimdaki caliskan olsun, evde durmasin. Ama zengin olsun villasi olsun diye bir beklentim yok yani
Saçmalamislar kime ne senin evlenip evlenmeyecegin takma
Vay terbiyesizler gel evlenip şunların ağzının payını verelim
3-4 sene daha var akrabalar bos konusur takma onların donemı ıle bızımkı farklı
Abartıyorlar olabilir yani 26 yaş bence iyi evde kalmakla alakası yok
Kıskançlıktan bu laflar
Hayır Evde Kalmadınız
Ya ne feci baksın millet işine
Bende mi evde kaldım o zaman
Anca bence
Beyaz atlı prens diye bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?