Yurtdışına çıkmışlar okey anladık ben de çıktım defalarca kez ama sürekli bundan bahsediyorlar saç tokasını bile kıyaslıyorlar çok saçma bence ben orta sınıftan bir insanım zengin değilim ama hiç böyle bir görgüsüzlük yapmadım
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yurtdışına çıkmışlar okey anladık ben de çıktım defalarca kez ama sürekli bundan bahsediyorlar saç tokasını bile kıyaslıyorlar çok saçma bence ben orta sınıftan bir insanım zengin değilim ama hiç böyle bir görgüsüzlük yapmadım
İnsanlar sohbet ederken yaptıkları aktivitelerden bahsederler bu görgüsüzlük değil zenginlerin aktiviteleri de zengin olduğu için zengin sohbeti böyle oluyor sen kıskanmışsın o yüzden görgüsüz diyorsun
Hayır kesinlikle bende gördüm o tokadan kemik toka gidip de abdden bahsetmiyorum ayak üstü bir konuşma sohbet bile değil yani o kadar derine inilecek ortam değil
green card sahibiyim gelip bunu her ortamda konuşmalı mıyım örneğin defalarca berline çıktım ne alaka yani
Bu durumun seni rahatsız etmesini çok iyi anlıyorum canım. İnsanlar bazen kendi deneyimlerini, özellikle de farklı olanları, paylaşma veya belki de kabul görme ihtiyacı hissedebilirler. Bu bir kimlik inşası ya da kendini ifade etme biçimi olabilir. Aslında görgüsüzlükten çok, farkında olmadan yapılan bir vurgu gibi düşünebiliriz. Senin gibi dengeyi koruyan yaklaşımlar her zaman daha kıymetlidir. 😊 Kendi değerini böyle davranışlarla kıyaslama hiç. ✨💖
Cevap
5Cevap
boş ver o zibidileri küçük memeli isen tanışalım biz 😝
Türkiye'deki zenginler Fakir olduğu için
orta sınıf ne oluyor peki fasfakir mi flgmfjkbn
Halen var bence
Haklısınız sanırım dünya malına tapmışlar
Kendi insanını küçümseyeni adam yerine koymam açıkçası kendileri böyle görgüsüzlük yapıp değer yargılarını paraya ünvana bağlıyorsa benim gözümde de parasının bir önemi yok başka yerlerde egolarını beslesinler
Görgüsüzlük.
Helal olsun lan snaa dayıoğli o konuda haklısın
kıskanma orspu
sensin o şerfsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?