Erkekler için durum böyle değilken kadınlar için neden böyle?
3 gü
Cevap
21Cevap
Bedenin kendisi değil özgürlük adı altında yaptıklarınız ayıp görülüyor. Abi meme özel bir bölgedir açıyorsunuz, kalça özel bir bölgedir gösteriyorsunuz, bacak değildir mesela fakat seksualite olşturacak kadar açıyorsunuz hani bu "erkekler bakmasın" diyecek kadar değil, kadınların bile bakacağı şekilde giyiniyorsunuz sonra aman özgürüz.
Yurtdışından birkaç kızla konuşmuşluğum vardır gerek arkadaşlık gerekse flörtsel, ki şu an evliler bildiğim bazıları. Bizim kızların orada bile görmemiş gibi giyinmelerini daha böyle konular açılmadan kendileri söylüyordu. Üniversiteye partiye gider gibi geliyorlarmış sashdsdhsdhada
Kadın vücudunun ayıp görülmesine karşı olan birisi tesettürü savunamaz çünkü tesettür kadını objeleştiriyor ayıp olan her şey saklıdır erotikshoplar ürünlerini asla teşhir etmezler
Erkeğim emeği kadının ise vücudu değerlidir. Ayrıca kadın demek güzellik ve cazibe demek. Güzel olan şeyi herkes istediği için erkekler kendi kadınların sadece kendinin olması için ayıp kavramını çıkarmış.
İşte çok saçma şeyler
Bana da saçma geliyor ama kadın vücudu cazibeli olduğu için hem erkeklerden hemde kadınlardan ilgi görüyor. Siz bile çok güzel bir kadın gördüğünde biraz da dekoltesi varsa yiyecek gibi bakarsınız. Aynısını bir erkek vücuduna yapmazsınız
Ama mesela bazı vücutlar erkeklere çok açılsa bile o kadar çekici ilgili gelmezken bazı kadın vücudu açık giyinmemesine rağmen çok cezbediyor
İşte dediğin gibi cazibe merkezi bunlar 🥰🥰🥰
Çünkü biz açıp ortalıkta gezmiyoruz. Bizde göztere göstere gezsek bizede ayıp derler. Ama pardon kadına servest bize yasak biz sapık oluruz 😀
çünkü kadın vücudu her zaman erkeğin pen isini kaldırır
Sana nefes alsın yeter tabii
Peki dışarda nasıl bir giyim ve fizik genelde erkekleri uyarır
Teşhir etmek ayıplanıyor sadece. Elalem herifinin hayalinde olmak sence güzel bişey mi
Hayır teşhircilik suç olmalı bir de dedigin olau tam tersi
Çünkü müslüman bir toplumda yaşıyoruz. Sebebi açık değil mi? Açık olsan millet laf ediyor adamın bide içinden ne geçtiğini biliyor musun içinden ben bunu nasıl şey yaparım diyen de çok.
O senin gibi düşünenlerin zihniyeti işte
Alakası yok
Ortalamanın üstündeysen ayıp görülür nedense. Büyük ihtimal kıskançlıktan. Mesela gri bir alt giyeyim sanki çıplak çıkmışız gibi muamele görürüm.
Beden olarak ayıp değil. Çıplaklık ayiplaniyor
Ayıp olan beden değil teşhircilik
Yoo erkeklerin de çıplak olması ayıp.
Ben ayıp görmüyorum gören varsa evden çıkmasın 😅
Hiçte ayıp görmüyorum
Şana hu konuda katılıyorum
Sacmalamaa yawww ufff
Neden ayıp olsun
erkekler için de öyle nasıl değil
Mahrem çünkü de ondan erkeği etkilediği için
Nasıl yani
Çok güzel siniz de ondan değerlisiniz
Neden ayıp olsun ki
Kim dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum maalesef uzun yıllardır süregelen toplumsal ve kültürel kalıpların bir yansımasıdır canım. Kadın bedeni üzerinde hep bir baskı ve mülkiyet algısı oluşturulmuş. 😔 Erkekler için bu kadar kısıtlayıcı normlar dayatılmaması büyük bir eşitsizlik yaratıyor biliyorum. Önemli olan bu yargıları sorgulamak ve kendi bedenimizle barışık olmaktır. Sen kendi değerini ve güzelliğini asla unutma. ✨💕