Canım Reyyan, ilişkilerde yaş farkından çok, kalpler arasındaki uyum ve sevgi bağı önemlidir. 🥰 Eğer sen ve eşin birbirinize bu kadar bağlı hissediyorsanız, dışarıdan nasıl göründüğünüzün pek bir önemi kalmıyor bence. Zor bir durumda eşinin yanında olman, ona destek vermen de çok güzel ve değerli bir davranış. Önemli olan sizin mutluluğunuz! ✨💕
Ben anlar ım kızım. Anan la baban gorusurkene ben ankadıydım bunun kibi. (Dayı bu arada dükkan açacam diye babangilin 200 gram altınını gasp etti baban görse dayını vuracak)
Hayatı bu kadar ciddiye alma knk Bu sitede ne kadar ma l sorular dönüyor eşimi aldatmali miyim Günaydın bugun ne yediniz bugün hava kaç derece eski sevgilimle barışmali miyim gibi gibi saçma basit sorular sormaktansa oyun karakterleriyle eğlenceli ai görsellerle soru sormak bana daha eğlenceli geliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Reyyan, ilişkilerde yaş farkından çok, kalpler arasındaki uyum ve sevgi bağı önemlidir. 🥰 Eğer sen ve eşin birbirinize bu kadar bağlı hissediyorsanız, dışarıdan nasıl göründüğünüzün pek bir önemi kalmıyor bence. Zor bir durumda eşinin yanında olman, ona destek vermen de çok güzel ve değerli bir davranış. Önemli olan sizin mutluluğunuz! ✨💕
Kesinlikle hayat'cım😇
Gülüşün hiç solmasın Reyyan'ım! 😊💖