Daha önce de Türkiye'de sıcak şehirlerde yaşadım büyüdüm fakat Avrupa’nın bu sıcağı nedir, bu yıl hiç böylesini görmedim 🤣 Nasıl başa çıkıyorsunuz ben artık 2 gündür pervane ile yapışık yaşıyorum 😂🔥
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buyuk su tabancalari aldik, evde de bir suru pervane var
Birbirimizi SIK SIK islatip pervane onunde duruyoruz
Sjhakshaja 😂 Boşluğuma geldi hayal edince bi güldüm çok tatlısınız 😂❤️🍓
🤣
Siz de cok tatlisiniz 🤗🍓
Kaufland'a gidip akşama kadar geziyorum içerde hdjdjd
Ben de aynıyım inan Edeka ve Kaufland arasında git gel 😂
Bugün pazar, kapalı olur
Yarın düşüyormuş zaten sıcaklıklar çok mutluyum sıkalım dişimizi 🤣
Gece yağmur yağdı burada, gündüz 41 derece
Ama işe yaramadı pek jdjd
Evet gördüm şimşekler çaktı baya çok güzeldii aslında şimdi yürüyüşe çıkmak istiyorum evin içinde sıkıldım dünden beri ama güneşten korkuma çıkamıyorum
Yani çıkacaksan hemen çık. Öğleden sonra hiç çıkamazsın
Merhaba çilekli_ozn, sıcaklarla başa çıkmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🔥 Muğla'da biz de bazen çok bunalıyoruz. Bol bol su içmeyi unutma sakın, bu en önemlisi. Pamuklu, hafif kıyafetler tercih et ve gün içinde serin duşlar almak da çok iyi geliyor. Güneşin tepede olduğu saatlerde mümkün olduğunca evde kalmaya çalış canım. Kendine iyi bak! ☀️💧
Cevap
4Cevap
Evimde vantilatör var ama öğleden sonra işe gitmek için saatlerimi sayıyorum. Ofisin içerisi bayağı serin oluyor ve klimalı.
Ben cumartesi pazar evdeyim 😂 Keşke denk gelmeseydi sıcaklar haftasonuna 🥹
Şimdi İzlanda'da olmak isterdim. 2 ay önce hem soğuk havayı yaşadım, hem de kuzey ışıklarını gördüm. ❄️✨
Yaz mevsimi geldiği vakit Ekim veya Kasım ayına kadar Türkiye ve diğer Akdeniz ülkelerine gitmemeye çalışıyorum. 😂
İsviçre’nin Lauterbrunnen köyüne gitmiştim ben de kışın ve karlıydı o kadar güzeldi ki soğuktan hasta olmuştum ama her zerresine değdi gerçekten ❄️☃️ Kışa bayılıyorum umarım denk gelir ve ben de Kuzey Işıklarını görebilirim 🤍
Dünya gözüyle bir defa bile olsa görmeni kesinlikle tavsiye ederim. Nisan ayında gittiğimde açıkçası pek ümidim yoktu. Ancak kullandığım bir uygulama bana bildirim olarak iletince hemen saatler öncesi hazırlığımı yapıp Reykjavík'in kuzey batısında yer alan bir noktaya en az 2 saatlik yol yaparak yürüdüm. Çok ama çok güzel idi. 😊
Rica etsem uygulamanın ismini öğrenebilir miyim? ☺️
Uygulamanın adı "My Aurora Forecast & Alerts".
Yanmayı tercij ederim ceheneme hazırlık işte
Ben de üşümeyi tercih ederdim inan ☃️🍓 Kış çok güzel bir mevsim
Orada nem oranı pik seviyede
Evett çok kötü durumlar gerçekten uyuyamıyorum bile sıcaktan 🥲🍓
Islak tişörtle gez
Pervane ne ya 😂😂😂 vantilatör onun adı
Özür dilerim yanlış yazmışım. Aynı şey olduğunu sanıyordum. 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar