Hemşireyim, sevgilim lokantada ocakbaşı. Kadın erkek ilişkilerinde statü farkı evliliği ne kadar etkiler?

Arkadaşlar öncelikle beni yanlış anlamayın, sadece çok kararsız kaldığım ve yakın arkadaşlarıma anlatamadığım bir konu, ne olur yargılamayın, akıl almaya ihtiyacım var sadece. Şimdi ben hemşireyim, bir yıldan fazladır şehir hastanesinde görevimi yapıyorum aynı zamanda yüksek lisans eğitimimi tamamlıyorum. Konuştuğum biri var. Başta ikimiz de birbirimiz için ciddi ilişki gözüyle bakmıyorduk ama işler değişti, şu an kendisi baya evlilik muhabbetini yapıyor, bu konuda oldukça ciddi ama şöyle bir şey var; kendisi bir lokantada ocakbaşı, maaşı iyi ama hem onun yeri değil hem özel yani ufak bir aktivite için bile birkaç gün beklemek zorundayız. Şimdi ben bu adamı aileme anlatmalı mıyım, evlenmeli miyim, beni ileride nasıl sorunlar bekler

Dipnot: Çocuğun ilgisi, sevgisi çok iyi, beni mutlu ediyor, yanında huzurluyum, herhangi bir güven sorunum yok, tabiri caizse ağzımın içine bakıyor, ondan bir şey isteyeyim diye

Hemşireyim, sevgilim lokantada ocakbaşı. Kadın erkek ilişkilerinde statü farkı evliliği ne kadar etkiler?