Komşularım beni market gibi kullanıyor, kibarca nasıl sınır koyabilirim?

9 ay önce yeni bir binaya taşındım hepsi benden küçükler (20'li yaşlarındalar ve nasıl anlatsam gerçekten küçük yaşta evlenmişler hayat tecrübeleri sadece evlilik tabii ki kimseyi bu konuda kimseyi yadırgayamam herkesin kendi tercihi) ama asıl sorun şu resmen bana bağımlı yaşamaya başladılar sürekli abla abla kahve içelim abla oturalım abla şunu yapalım abla şuraya gidelim sürekli zaten durumu açıklayıp reddediyorum KPSS’ye hazırlanıyorum ve inanın oturup kaynana dedikodusu yapacak zamanım yok görüşmeyince trip atıyorlar o da ayrı mesele sürekli benden bir şeyler istiyorlar aklınıza gelebilecek her şey 20 günlük bebeğini alıp kapıma gelip abla bebeği yıkar mısın'a kadar geldi bu durum maydanoz yoğurt bulgur tahta kaşık… okey takımı, valiz termos ya aklınıza gelecek her şey ve her defasında aranan kişi benim gerçekten yoruldum dur demek istiyorum aslında eşim de çok rahatsız bu durumdan ve hani şöyle bir şey vardır elinde yoktur o an ihtiyaç duyarsın komşundan tabii ki isteyeceksin ama evde maydanoz yoksa ben maydanozlu bir yemek yapmam ya yoğurt yoksa başka bir şey yaparım mesela gidip de komşumu gecenin 10'unda arayıp abla orta boy valizin var mı demem yani ya da birinden bir malzeme aldıysam ve onunla yemek yaptıysam bir tabakta ona veririm yani bilmiyorum vermesem de günah olacak gibi hissediyorum

Komşularım beni market gibi kullanıyor, kibarca nasıl sınır koyabilirim?