Calisirsam maasimi ev icin kullanmak istiyorum, esimi kirmadan bunu nasil konusabilirim?

Bir buçuk yıllık evliyiz. Şimdiye kadar eşyalı bir evde kalıyorduk. Boş ev tutup kendi eşyalarımızı almaya karar verdik. Eşim eşyaların çoğunu aldı. Birkaç eksiğimiz kaldı birkaç ay birikim yapmamız gerekiyor ama başka harcamalarımız da olduğu için ev eksiklerini bir türlü tamamlayamıyoruz. Ben mezun olduktan sonra evlendim çalışmıyorum. Şu an iş fırsatım var ama eşim çalışırsam maaşımı sadece kendime harcamamı, bir kuruşuna bile dokunmayacağını söylüyor. Bana zaten kişisel ihtiyaçlarım için aylık harçlık verdiği için çalışmaya ihtiyaç duymamıştım ama evin eksiklerini, kocamın iş yükünü görünce ben de bir işin ucundan tutmak istiyorum. Çalışırsam da paramı kabul etmeyebilir bu durum beni üzüyor. Yani sonuçta ikimizin evi ve ben evimize bir şey alınca çok mutlu oluyorum. Bu durumu onu kırmadan nasıl halledebilirim?

Calisirsam maasimi ev icin kullanmak istiyorum, esimi kirmadan bunu nasil konusabilirim?