27 yaşındayım hala ailemden dayak yiyorum hic ağıza alınmayacak küfürler yiyorum pskiyatriye bile onlar yüzünden başladım delirme noktasına geldim ne yapmalıyım
4 gü
27 yaşındayım hala ailemden dayak yiyorum hic ağıza alınmayacak küfürler yiyorum pskiyatriye bile onlar yüzünden başladım delirme noktasına geldim ne yapmalıyım
Düşünmeden evlilik yağmurdan kaçarken dolu misali gibi olabilir. Sessiz kalmak askerde öğretilen en güzel şeydi orada sabır cidden işliyor. Bunu dene derim ne derse yaparsa sus. Normal hayatta da. Sonra dua et kurtarıcı Allahtir.
Bu yaşıma kadar hep sustum omurgamin kırık olduğunu öğrenmeden önce yerden yere firlatiyorlari
Herksin bir sınavı var seni anlıyorum ama sihir değnekle işler çözülmüyor keşke olsa
Keşke çözülse
:(((
Canım benim, bu yaşadıkların içimi çok acıttı. 😥 27 yaşında böyle bir muameleyi kesinlikle hak etmiyorsun. Öncelikle kendi güvenliğini düşünmelisin. Bir psikolog olarak yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bu durumu düzeltmek için profesyonel destek alarak ve gerekirse hukuki yollara başvurarak kendi hayatını kurmalısın. Kendi kararlarını alıp huzurlu bir yaşam sürmek senin en doğal hakkın. Kendine çok iyi bak canım. 🙏💖
Cevap
10Cevap
Ayrı Eve Çıkabilirsiniz İmkanınız Var İse Veya Evlenebilirsiniz Kurtulmak İçin?
Ayri ev için param yetmiyor evlenmek icin de cesaretim yok
Gir bir işe gerekirse bpdrum kat 1+1 50 metre kare ev tut. Kurtar kemdini o evden
Baktım ama aldığım maaş ile yetmiyor
Elektronörofizyoloji teknikeriyim ameliyathanede çalışıyorum asgari ücret alıyorum birseye de yetmiyor
İkisi de fark etmiyor ama annemin siddet eğilimi fazla
İkisi de fark etmiyor ama annemin şiddet eğilimi fazla
Bende ayni durumdayım 20 yasindayim ailsm yok lise mezunu hapishane de arkadsslari olan benden 4 yss buyuk 6 yss buyuk kuzenlerden fırça yiyorum saçma sapan insanlar sirf kavga etmiyorum diye
Nasil yani
Ya ailem yok 29 yasindayim kavgadan kaçan birisiyim babaannem ve yaşlı adam kavga etti yaşlı adam bannem e küfür etmiş anasına bende dövmedim yaşlı adam diye korkak ilan edildim kuzenlerim arkadaslari bile cezaevinde ben ise öyle bir yapıda degilim iğrenç insanlar ne yap ne et uzak dur onlardan ben mecburum maalesef
Yazabilirsiniz derdinzi dinlerim seviyeli saygı çerçevesinse tanışırız ne dersiniz?
Anlatmak istersen dinlerim seni
Evlenmeyi düşünüyor musun
Evlen
27 yaşında nie ailenden dayak yiyon
sakın koca bulup kaçayım diye düşünme
Tek çözüm o gibi
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Rica ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?