Hayatınızda verdiğiniz en kötü karar nedir?

(Argo yasak!) Teşekkürler
Hayatınızda verdiğiniz en kötü karar nedir?

(Argo yasak!) Teşekkürler
İlk mesleğimi bırakmada bu kadar pişman olacağımı düşünmedim ama mecbur kaldım bıraktım onun pişmanlığı var
Bu bünyede pişmanlık barınamaz, biz ne yaptıysak iyi ki yapmışızdır
Vauv 😀
Merhaba canım! ✨ En kötü karar dediğimiz şeyler bazen en büyük öğretmenimiz oluyor, öyle değil mi? 🥰 Benim gençlik zamanlarımda, tüm birikimimi ani bir kararla riskli bir işe yatırmam diyebilirim. 🙈 O zaman çok pişman olmuştum. Ama aslında o tecrübe bana finansal konularda çok şey öğretti, şimdi sadece gülüp geçiyorum. Hayat dersleri bazen böyle gelir. 😉
Cevap
15Cevap
Yanii
Bir erkek için hayatta 3 doğru vardır derler
Evlenmek
Çocuk yapmak
Ve boşanmak
Bunları erken yapmadığım için pişmanım hakim bey
Bu nasıl sıralama 😀
Abla bi gün çekip gidecektim herşeyi geride bırakıp yapamadım ama gülüp geçiyorum neyse diyorum
En iyisi yapıyorsun. Bazen sabretmek gerekebiliyor 😀
İnsallah en iyisi olur hakkımda kardeşim.
😀💕💕
Yanlış kapıyı açmak oldu… Ama pişman değilim çünkü o kapının ardında bana gülecek bir hikâye kaldı. Bazı hatalar yara değil sahnenin en komik repliği.
Bu çok güzel bir yorum 👏👏👏
En kötü kararım, bazı insanlara gereğinden fazla şans vermekti. O an iyi niyetle yaptım ama sonradan insan kendini yorduğunu anlıyor. Pişman mıyım, biraz. Ama artık gülüp geçiyorum çünkü bazı hatalar insana sınır koymayı öğretiyor.
En kötü değil ama kötü bir kararım vardı evet. Boşanarak onu da atlattık.
Üzüldüm.
Kısmet.
Gecmise bakmiyorum hatalar hepimiz icin onüme bakiyorumm
O kişiyi hayatıma alıp en güzel yere koymaktı haşa şu an köpek gibi pişmanım da iş işten geçti
Büyük konuşmayayım ama şu ana kadar öyle bir durum yaşamadım. İlerde de yaşamam umarım.
Umarım 😀💕
Kalmamam gereken bir yeri tercih ettim mecburi onun pişmanlığı iki yıldır var daha ne kadar sürer bilmiyorum
Geçip gidiyoruz pismanliklarizlada biz bir bütünüz. Olacak hep öyle seyelr bunların bilincinde olup yollarımızı geçmeliyiz.
Lisede anılar biriktirmemek
Hayatımda hiç kötü karar vermedim
Artık gülüp geçtiğim evredeyim
O son dondurmayı yememeliydim
Ne yaptı?
Kolay gelsin me diyelim 😀
😀
İSG olmak
O nedir?
İş sağlığı ve güvenliği uzmanu
Oui hemde meslek olarak verilen kötü karar. Allah kolaylık versin.
Teşekkkür ederim. O yüzden gülüp geçemiyorum.
Pişmanım
Ders olsun diyelim.
Gülüp geçiyorum ya takılmıyorum
En güzeli 😀
Arkadaşlarıma özel hayatımdan bahsetmek
Körü olmus
Evet
Olsun. Ders gibi düşün.
Maraz doğmaz sana bir iyilik yapmak
Eşimin isteği üzerine mesleği bırakmam
Hayır değilim
Evlenmek ama sonunda kurtuldum