Aklıma bir şey takıldı, size sormadan edemedim. Ya bugün akşam eşimle televizyonda dizimizi izliyoruz, bir ara bana düzgün oturur musun dedi, ben de düzelttim ama tuhafıma gitti, neden onu söyleme gereği duydu ki sizce?
4 gü
Aklıma bir şey takıldı, size sormadan edemedim. Ya bugün akşam eşimle televizyonda dizimizi izliyoruz, bir ara bana düzgün oturur musun dedi, ben de düzelttim ama tuhafıma gitti, neden onu söyleme gereği duydu ki sizce?
Cevap
27Cevap
Nasıl oturuyordun da duzeltmeni istedi ki ayrıca orası senin yaşam alanin oturmana neden karışıyor
Rahat oturuyordum ondan rahatsız olmuş olabilir
Olabilir çünkü dizi izliyorum dedi
Bende şu an onu düşündüm ama dizinin en heyecanlı yerindeydik ondan olabilir
Bu aralar biraz onu boşladım aklı sıra bana tavır yaptığını sanıyor
Eşin kaç yaşında, birtakım psikolojik sorunlar başlamış olabilir. Kaygı bozukluğu başlangıcı var gibi görünüyor. İstersen detaylı konuşabiliriz, yaşım 40 olgun ve tecrübeli bir adamım.
28 yaşında gayet akıllı biri
Son zamanlarda başka anormal tavrı oldu mu peki?
Hayır hiç olmadı
Peki anormal bir durum var mıydı oturmanda?
Yoktu sadece yayılarak oturmuştum
Eşin garipmiş. Evde istediğin gibi oturup takılabilirsin ne var ki
Biraz rahat oturuyordum ondan rahatsız olmuş olabilir
İşin aslı astarı yok ki heralde bir yerlerimi açık görmüştür onun için öyle demiş olabilir
Görse nokur ki çoğu insanın hayali eşiyle böyle şeyler
Aslında öyle de benimki biraz garip
İşte bende onu diyorum kanka. Kaç yıllık evlisin vaktin varsa yazsana
2 yıllık evliyim galiba diziyi yarıda bırakmak istemedi yayılarak oturunca bazı yerlerim açılmıştı
Üzüldüm senin adına
Neden üzüldün ki
Senin için işte. Gördüğün muamele için
Aslında işten dolayı onu biraz boşladım aklı bana tavır yaptığını sanıyor galiba
Gerçekten hayatta her şeyi bu kadar kafanıza takıyor musunuz asfkjsajkf
Takmıyorum da ilginç geldi bana nedense
Üç harfliler mi vardı acaba onun görüp senin görmediğin
Evde kimse yoksa tepki saçma olmuş. Dağınık da oturabilirsin, bir yerlerin de görünebilir. Eşin sonuçta
o halinden azmıştır.. ya da etrafta başkaları var görecek sanmıştır...
Azmış olabilir çünkü beni görünce gözleri açıldı
Dizinin en heyecanlı yerindeydik ondan olabilir
Bu aralar onu boşladım aklı sıra bana tavır yaptığını sanıyor
Ama yarın o görür aklını başından alıcam 😉
Olabilir hdhdhdhhd
Tamam
Nasıl oturduğunu bilmiyorum
Ama canı çekmiş olabilir
İster istemez frikik vermiş olabilirsin oda sana ister istemez anlık bir an yükselip sonra sana sınırlı olduğunu hatırlayıl düzgün oturmanı söylemiş yoksa o kızdığı konuyu unutucak
Bi kaç detay var bilmem gerken onları bilsem şu yüzden derdim
Biraz rahat oturuyordum galiba ondan
Tamam
Uyumam inş yazana kadar
Kesin düşündüğüm gibi
Ne düşünüyosun ki
2 satırla nası özetleyim yazsan anlatıcam böyle anlaşılır olmaz ki eksik kalır
Anladım
%99 ihtimal aklımdaki gibi oldu
Yayılarak oturduysan ondandır
Yayılmayarak nasıl oturcak
Seni dövcem dnfnfncn
Kadına kalkan eller kırılsın
Olabilir daha ona sormadım ama bence ondandır
THY
Sanane hırro demedin mi
Demedim tabiki
İçinde iç çamasırı yoktur ondan
Ondan olabilir çünkü yoktu
Olabilir çünkü dizi izliyorum dedi yarıda bırakmak istemedi galiba
Dediğin gibi olabilir çünkü dizinin en heyecanlı yerindeydik
Ben yine onun aklını başından alırım ki merak etme 😉 bu aralar işimden dolayı onu boşladım aklı sıra bana tavır yapıyor
Bilmeyerek yaptım ama telafi edicem yarın kocamın gönlünü alcam😉
Teşekkür ederim 😉
Evde sizden başka kim vardı
Kimse yoktu
İşte bende anlam veremedim erkekleri anlamak mümkün değil ki
Başka birisi varmiydi
Hayır
İlgi cekmeni istememistir 😛
Onun karısıyım zaten insan neden öyle düşünür ki sence
Yorgundur belki tatlım
Bu aralar biraz onu boşladım aklı sıra bana tavır yaptığını sanıyor
Niye boşluyorsun ya başka şeyler isterse
Bilmeden boşladım ama telafi edicem bu aralar hep baba olmak istediğini söylüyor o yüzden ben istemeden zorla içime boşalıyor hap içerek korunuyorum
Sürekli kullanım iyi bir şey değil ama
Ama şu an için çocuk istemiyorum ne yapayım karşı koyamıyorum ki
Risk ama içine boşaltma o zaman
Yaptırmak istemiyorum ama boşalacağı zaman öyle bir köklüyor ki elinden gelse tasaklarini da sokacak içime
En zevkli an çünkü bende oyleyim
Bir de bu aralar libidosu da çok yüksek zevkten titriyor bir ara kalp krizi geçiyor sandım sjsjsjsj
Yuh 🤣🤣🤣 yorucu iş yapmıyor o zaman
Yapmıyor hep benim peşinde 🙂
Sen niye vermiyorsun
Veriyorum da son günlerde işte yoruluyorum ondan dolayı ama dediğim gibi telafi edicem
Offff neyse 😭🫦
Şu an uyuyor aslında uyandıririm da saat çok geç oldu uyumam gerek
Onum yerinde olsam ben seni uyutmazdim
O da senin gibi diyor ama benden önce uyuyor 😊
Uyandır sende biliyorsun nasıl yapacağını , ben olsam depoyu doldururdum. Oyle uyu derdim temizlenmene izin vermezdim
Eşim olsa asla karışmam kıyafet giymesin isterse
En iyisi o zaten
Seni alan yaşadı desene o zaman 🙂
Benim eşimde öyle senin gibi
İyiymiş
Köle ruhlu bir erkeksin o zaman
Sana sinirli
Neden peki
Neden ona sormadın?
Yarın sorucam
biraz salaş yayıkmı oturuyordun
Evet
Olabilir öyle görünce beni gözleri açıldı
Diziyi yarıda bırakmak istemedi galiba
İkiniz dışında başkaları var mıydı ki
Yoktu
E o zaman ne alaka öyle söylemesi çok saçma geldi şu an
İşte bana da saçma geldi siz erkekleri anlamak mümkün değil
Aklıma bir şey geliyor ama acaba onu azdıracak bir posizyondaydin da o yüzden mi söyledi aklima sokma simdi der gibisinden
Olabilir çünkü beni görünce gözleri açıldı
😂😂 e tamam o zaman ufak bir tebessümle daha çok gözüne soksaydin belki de mutlu sonla bitecekti geceniz
Diziyi yarıda kesmek istemedim
O zaman yanına sokulup dizi bitene kadar durup ara ara onu uyaracak hareketlerde bulunacaktın emin ol çok iyi olurdu dizinin sonunda kendisi zaten seni posizyondan posizyona sokardı 😅😅
Bak onu düşünemedim ama yarın hıncını alır benden o
Oysaki büyüklerimiz ne demiş bugün ki işini yarına bırakma 😂 adami cok yorma sende jddjd
Tam tersi o beni çok yoruyor :)
😅😅😅 sanırım posizyon cok değiştiriyorsunuz sen tam zevk almaya başlıyorsun evet devam derken seni başka posizyona sokuyor dimi
Aynen öyle yapıyor
Aynen öyle
😅😅 Ben iyi bilirim bak yorulduğunda sana tavsiyem kontrolu kendi eline al o zaman daha çok yükselirsin ve daha kolay boşalirsın gizli yapamiyorum kendimi yoksa sana çok tavsiyeler de bulunurdum rezil olmaktan korkuyorum dnjdjjs
Bu aralar ben öyle yapınca o da kendini bana bırakıyor ama son günlerde zorla içime boşalıyor baba olmak istediğini söylüyor ama hap içerek korunuyorum
Anladım bu tek basina verecegi bir karar olamaz zaten senin iznin olmadan seni hamile bırakmaya çalışması saçma geldi ama ille de içine bosaliyorsa zaten sen ilac içiyorsun bosalma işini fanteziye çevirip keyif alabilirsin dert etme kendine kesinlikle bunu
Zaten dert etmiyorum ki geçenlerde ilişkiye girdik oluk oluk boşaldı hamile kalırım diye korktum o gün
Korkmaya gerek yok senin yumurtlama dönemin değilse ve ilaç kullanıyorsan icin rahat olsun sen güzel bak mesela döllerin senin içinden ilik ilik akması icinde hissetmen bunlarin zevkine odaklan keyif almana bak ve senden önce degil de senden sonra bosaliyorsa bir de oo tadından yenmez o ilişkinin
Zaten öyle yapıyor beni birkaç boşalmadan boşalmıyor tatmin ediyor yani beni memnunum ondan
Ya cok güzel cok sevindim buna inşallah ilişkiniz hep böyle kusursuz olur ve darısı da benim başıma olur 😂😂
Umarım darısı başına olur benim gibi zevk içinde yaşarsın benimkinin bu aralar libidosu da yüksek zevkten titriyor bir ara kalp krizi geçiriyor sandım sjsjsjsj
😂😂 onun öyle bosalmasi senin oma yaşattığın zevkin senin mükemmel olsunun kanıtı aslinda artik nasil bir afetsen😅😅
Zaten o olaydan sonra bana daha çok bağlandı sürekli benim peşinde 🙂
Harbi mi ne yaptın ki nasil oldu çabuk söyle dkdjdj bu arada Dmden yazsana orada daha rahat ya bura tedirgin ediyor insanı 😅😅
Tamam birazdan istek atarım
Aa sende 1 xpersin 😅😅 mesaj atamıyoruz ki dkdjkdkd
Aynen 😊
Neyse burdan konuscaz mecbur 😅 3 xper olunca yazarım artık dndjjdjd
Olurr 😊
Söyle bakim ne yaptın adam çağıza da peşini bırakmıyor artik 😂
Benimkinin külotlu çoraba ilgisi var o gün öyle giyindim ki beni görür görmez aklı başından gitti herifimin 😉
Yaa 😂😂 fantezilerrrr kesinlikle inanilmaz etkisi var ya
İşte o gün zevkten baya titretmistim onu 😉
Djdjjd boşalırken bildiğin hayvan gibi ses çıkıyor dimi 😂😂😂 hele ayakta bosalsa yetere düşer kesin
Naptinnnn
Çok anlamsizzz
Gerçekten bana da çok anlamsız geldi
Aleti kalkmıştır
Olabilir
Sen ıslak mıydın o sırada
Biraz
şu an peki
Çoğaldı
Okşuyor musun
Sanane
Yardımcı olayım takibe gel
Ustunde ne vardi dikkatini mi dagittin
Eşine batıyorsun
rahat izle
Saçmalık bence
ne vardı ki üzerinde
Nasıl oturuyordunki
Rahat oturuyordum
Nasil ama altında ne vardi
İkinizmi vardınız tek
Evet ikimiz vardık üzerimde elbise vardı
Tamamdır nasıl elbisen vardı ne şekilde oturuyordum
Rahat oturuyordum işte yayılmıştım
Rahat izlemek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aklına takılması çok doğal canım, insan böyle anlık tepkileri merak eder. 🌸 Eşinin o an ne düşündüğünü bilemeyiz tabii ama belki seni daha rahat görmek istemiştir ya da farkında olmadan aklından geçen bir şeyi söylemiştir. 🤔 Bazen biz de eşimle otururken, hiçbir anlam yüklemeden birbirimize böyle takılırız. 😊 En sağlıklısı, senin de aklına takıldığı için ona samimiyetle sorman. Belki de çok basit bir nedeni vardır, hiç kafana takma! ❤️