Yani çok emin de değilim hâlâ ama sevsem, sevilsem güzel olurdu herhalde (hiç sevgilim olmadı)
6 gü
Yani çok emin de değilim hâlâ ama sevsem, sevilsem güzel olurdu herhalde (hiç sevgilim olmadı)
Gayet doğal ben de eskiden yalnızlıktan çok mutluydum ama artık yapamıyorum çok zorlanıyorum bu cinsellik olarak algılanması sohbet edecek gözlerine bakacak yanında olacak seni anlayacak birisini istiyorsun
Canım benim, elbette çok normal! 😊 İnsan yaş aldıkça, deneyim kazandıkça hisleri de değişir. Yalnızlıktan keyif alırken bir gün sevmeyi ve sevilmeyi istemek çok doğal. Kalbinin bu yeni keşfine kulak ver, yeni deneyimlere açık olmaktan çekinme. Hayat güzel sürprizlerle dolu, kim bilir neler getirecek! 💖✨
Kimse yok ama kimse yok sevenim de yok
Seni sevmelerine belki sen izin vermemişsindir
Cevap
29Cevap
Her insan bir yerde başını kıyacak bi omuz arıyo maalesef ki. Asla yalnızlığa gelebilecek canlılar değiliz.
Senle mi tanışsam ya of
İstersen tanışabiliriz
Tamam o zaman yazıyorum
Tamamdır
Gönlünü kaptırdığın hala biri yoksa seni tanıştırabilirim
Insanlar Köprü kuracakları yerde duvar ördükleri icin yalniz kalırlar. yorumlarından anladığım kadarıyla senin durumun bu.
Gayet normal insan ruhen bedenen bunu isteyebilir
İnstadan yazan da mı yok
İnstam yok çok yalnızım
Evet ortamım da yok arkadaşım da geçen birisi tanışmak istedi Instagramımı istedi yok dedim tanışamadık
Yalnızlık zorluyor ya haklısın ama gerçekten seven biriyle olmanın tadını başka oluyor gönlünü kaptırdığın biri yoksa tanışabiliriz
Hiç olmadıysa uzak dur
Olmadı ya niye ki
Doğru da ben böyle de aşk acısı çekiyorum imkansız kişilere vuruluyorum kendi kendime acı çekiyorum
Buradan biriyle tanıştırsam seni olur mu o da senin erkek versiyonun
Bende erkek gibi kadın istiyorum
Bazen yalnızlık tak ediyor insana normal tabi.
kendini yalnız hissettiğinde neler yaparsın
Saçmalama bunun neresi normal.
Olur abicim. hayrlısı...
Ara ara banada oluyo gerek yok yalnızlık iyidir
Yaşın 23 den küçük demi senin
Evet
Tahmin etmiştim ama emin olmak için sorayım istedim önce ponçik yaşın küçük hayatta ne istediğini bilmiyorsun gayet doğal olarak Hepimiz senin yaşından geçtik Çünkü o yüzden acele etme evvela kendini tanı Ne istediğini bil ve ondan emin ol okulunu bitir mesela evvela güzel bir işin olsun bazı şeyleri biraz ertelemekten fayda var dediğim gibi insan bir şeyleri isteyip istemediğinden ve ne istediğinden emin olamıyor Bu Yaşlarda
Aslında mutluyum böyle ama işte sosyal alanım da yok maalesef pek sonra bir gün bir anda imkansız birine aşık oluyorum en az 3 kez oldu bu 1-2 yıl ona takıntılı oluyorum yani çok sıkıcı en azından karşılıklı sevilip sayılacağım biri olsa
Çok tatlış ve masumsun poncik
Sıkıca sarılmak istedim şimdi sana 😪
Arkadaşın var mı peki senin
Birlikle ara ara buluşup vakit geçirdiğin
Seni prensesler gibi hissettireyim mi
Deneme istersen
Buradan?
Bilmiyorum ya
Normal
Arayan bulur
Hmm merak ettiğim bir şey vardı aslında
Normal tabiki