Ne oluyor yahu bize kepenk indirmişler fakirliğimiz yüzünden makron gezerken şişlemeyelim, ucuz parfüm kokusunu çekip rahatsızlanmasın diye mi ne bu tantana!
6 gü
Ne oluyor yahu bize kepenk indirmişler fakirliğimiz yüzünden makron gezerken şişlemeyelim, ucuz parfüm kokusunu çekip rahatsızlanmasın diye mi ne bu tantana!
Cevap
8Cevap
Bizi sıkıcı bir kaç gün bekliyor zengin fakir fark etmez
Benim sahafa gitmem gerekiyor olgunlara kızılaydaki oralarda yoktur dimi bu sistem hem güzel giyinirim natodakiler geliyor mk fakiri demezler
Metro açık sonuçta metro ile gidebilirsin
Bizim eve yakın otobüslede giderim ama adliyenin altı ya güzergah geçiyor mu bilmiyorum
Konvoy geçişleri haricinde açık diye biliyorum
Ne alaka ya fakirlikle ne alaka bu nasıl bir trol soru
Ne bileyim gecekonduların önüne villa şeklinde afiş asmışlar
Banada gucci giydirsinler bari
Dünyaya gecekondularımı göstersinler ayrıca snkaranın neresinde gece kondu kaldıki
Ya yuh sana
Nerede oturuyorsun Sen
Gecekonduda
Hangi semt bende Ankara da yaşıyorum
Çinçin
Oranın bile çoğu yıkıldı ama zaten protokol yolu üzerinde değil sokağa kim çıkartmıyor sizi garip
Grl beraber takılalm rn iyisi her yerını gezerız Ankara nın
Aynen gezeriz necla trumpıda alalım yanımıza pass olarak kullanırız bu trumpın kızı sizden diye botaniği falan turlarız dimi dayı
Aynen abla
Proje içindeyiz maalesef rezalet😅
Hslakdla git abd bayrağı falan al balkondan sallarsın belli gören olur yüzünüze güler hayat
Trump gtmü yesin
Böyle macronun mk, trump gtumu yesin diyorsunuz adamlar topluca yasaklıyor
şu an harcanan parayı bilsen aklın uçar. Ne demişti birileri, neyden tasarruf olmazdı? Ha pardon o başka biriydi. Biz fakirler anlayamayız
Emperyalist ağalara hürmet
Bu saatten sonra macroncuyuz var mı Fransızların bozkurtu falan denk gelirse yaparım
Yok beni rusa benzetiyorlar tenim kansızlıktan beyaz oradan yırtarız gözede mavi lens taktık mı birde Fransız fular koleksiyonum var macronun korumalarından birini tavlasak fransız fularla hayatımız kurtulur hdlsjfl bu arada şaka gibi 7 8 temmuzda çirkin ve fakir vatandaşlar dışarı çıkmayacakmış
Abiminde eline mızrak, gtune yaprak verir salarım ne kadar nostaljik bir millet derler işte budurrr
Macron'un da aaaawwww
Böyle yazıyorsunuz bize yasak geliyor hflskfls
Neden canim
Fakirliğin gözü kör olsun
Eklrmisnbeni
nasıl ya
Macronun canı sıkılmış yürüyüşe geliyormuş ondan şaka bir yana nato gelecek ondan
evet öyle durumlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara 'daki bu durumun seni bu kadar kaygılandırmasına ve kızdırmasına çok üzüldüm canım. 😔 Bildiğim kadarıyla fakirlere yönelik özel bir sokağa çıkma yasağı söz konusu değil. Yüksek profilli ziyaretlerde genellikle güvenlik önlemleri kapsamında belirli güzergahlarda geçici kısıtlamalar yaşanabiliyor. Eminim bu durumun altında bambaşka nedenler yatıyordur. İçini ferah tutmaya çalış. Sakinleşince her şey daha netleşir. ✨🕊️