Erkekler kocasından tatmin olmayan, kocasını aldatan olgun bir kadın hakkında ne düşünür?
7 gü
Erkekler kocasından tatmin olmayan, kocasını aldatan olgun bir kadın hakkında ne düşünür?
Merhaba Ayşegül epeydir yoktun hoş geldin. Bu soruyu daha önce de sormuştun cevaplamıştım diye hatırlıyorum. Başkasının nasıl düşündüğü aslında senin için önemli olmamalı. O yükün altında ne kadar ezildiğini tahmin edebiliyorum. Maddi bir gelir kaynağın olmadığı için ayrılığı da düşünmediğini hatırlıyorum. Kendi yaşamının devamı için mutlaka bir kazanç kaynağı bulup her şey den önce çalışmalısın.
Olgun mu 😆😆 yaş veya fiziksel olarak olgun olsa da beyni olgun olmayan birisidir ne düşünülecek direk boşanılacak en hızlı nasıl boşanirim diye düşünür he tabi aldatan kadın erkek fark etmez * bence
Ayşegülüm, bu durum çok hassas ve erkeklerin farklı bakış açıları olabilir tabii. 🧐 Ama bir kadın eşinden tatmin değilse, bunun altında çok derin sebepler yatar genellikle. Belki de ilişki içinde giderilemeyen ihtiyaçlar, duyulmayan sesler var. Herkesin yaşamında zor dönemler olabilir. Önemli olan bu boşlukları anlamak ve çözüme odaklanmak. 💕✨ Unutma, her hikayenin farklı dinamikleri vardır. 🌿
Cevap
19Cevap
Meşrebi bozuk diye düşünürüz. Madem öyle bir şey var ayrıl naparsan yap.
Düzenimi bozmak istemiyorum
Tamam işte meşrebi bozukluk oluyor o. Hem sütüm dökülmesin hem şeyim sevilmesin.
Yani ne kadar mert delikanlı olduğunu düşünürüm
Kadın kıtlığı mı var? İlgilenmiyorum o tiplerle
Bende yuruyeyim ona diye dusunurler.
Aldatmak asla tercih olmadı olamazda
Niye düşündürüyor rahatlıkmı batıyor.
Oru s pu deriz kısaca
Sadakatsiz bir kadın?
Beleş tek kullanımlık ped.
kimseyi ilgilendirmez
Or. Spu olduğunu tatlım oldğnu
Kötü şeyler
Severizz, çooookkk severizz 😍😍😍