Uzun giden bir ilişkim olmuştu. 1 buçuk yıl sürmüştü. Ciddiydik, evlenecektik fakat bazı davranışları hoşuma gitmemeye başladı ve biz en başında baya zorlu bir yolculuğa baş koymuştuk. Ben aileme karşı gelmiştim. Kültür farkı çoktu. Hareketleri çocukçaydı ve annesine karşı davranışları hoşuma gitmemişti. Ta ki o gün gelene kadar. Askere gidecekti ve ben buna hazırdım hem de çok. Onu bekleyecektim. Çünkü onu seviyordum ya da sevdiğimi zannediyordum. Kusursuz birisi değildi ki kimse olamaz, benim de kusurlarım vardı fakat o biraz kusursuzdu yani kendine göre. Neyse sonrasında ben ayrılmak istedim askerine 5 gün kala falan. Annesi de rahatsızdı. Ve bana dediği şey şu oldu: Ben askerde senin için değil, annem için kalmayacağım. Neyse bu sözden sonra komple kafamda bitirdim ve uzatmak istemedim bu ilişkiyi. Her yerden engelledim ve o esnalarda psikolojik sorunlarım vardı. Sonra onsuz yapamam düşüncesine kapılıp geri dönmeye karar verdim ve ailemi bırakacaktım. Sonrasında artık büyü dedi, bizden artık olmaz dedi. Ben o gün büyüyecektim. Karar vermemde zorluk yaşamamın sebebi oydu, onsuz yaşayamama korkusuydu. Sonrasında 1 ay boyunca kendime gelemedim. Her şeye kötü bakıyordum. Youtube videolarına başladım sonrasında. Adil Yıldırım'ı çok izliyordum çünkü bana moral veriyordu. Sonrasında derslerime odaklanmakta zorluk yaşadım. Öğretmenim de istersen ben konuşayım dedi, ben de başta yok desem de içimde bir umut vardı. Olur dedim. Öğretmenim aradı ve ona da olmaz dedikten sonra vazgeçtim. Sonrasında onsuz yaşamaya başladım. Hayatı ailem için, en önemlisi kendim için yaşamaya karar verdim. Sonrasında bir gün, o da bugün kardeşime bir numara yazmış. İşte çok özür dilerim her şey için, onu rüyamda gördüm, iyi mi diye sormak istedim, yaptıklarımdan pişmanım tarzında mesaj atmış. Yani şunu demek istiyorum, tam unutmuşken neden tekrardan karşıma çıkma gereği duyar bir insan? Eski günlerimi hatırlamak istemiyorum çünkü beni çok ağlattı ve yıprattı, her şeyime karışırdı. Şu anda özgürüm ve özgürlüğümün tadını çıkartırken neden?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer