23 gü

Kapalıları dışlayan bu zihniyet neden bitmiyor, özgürlük ve saygı arasındaki ayrımı neden göremiyorsunuz?

Şu kapalıları dışlayan zihniyetler ne yaşıyor. Niye ırkçılık yapar gibi ayrım yapıyorsunuz insanlar arasında? Bir de kapalıalara laf edince herkes toplanıyor ama açıklara normal diyorlar diyorlar. Arkadaşlar kapalı açık fark etmez hepimiz özgür insanlarız. Belli başlı şeyler dışında. Çıplaklık ile açıklığı karıştıran var. Donla sokakta gezip ben özgürüm diyemezsiniz. Teşhirciliktir bu. Şu ayrımı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz acaba? Ve ne zaman insanların örtüsünden vazgeçmeyi düşünüyorsunuz. Hiçbir şeye saygınız yoksa dine olsun. İstediğimiz dine inanma özgürlüğümüz var. Şu zihniyet ne zaman yok olacak merak ediyorum.

Güncellemeler
22 gü
Galiba ülkece anlama kıtlığı var. Şu yazdıklarımı başka yerinden okuyan çok var. Ayrımcılık yapmayı bırakın derken açıklara karışma diyen olmuş şaka gibisiniz dhwhdhwh. Kapalı açık diye ayrım yapmiyorum saygım sonsuz. Sözüm donla gezen teyzelere 😄. Toplum ahlakından bahsediyorum. Ama toplum ahlakını bilmiyorsunuz. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Boş boş yorumlar yapıp da kendinizi iyice düşürmeyin.
Kapalıları dışlayan bu zihniyet neden bitmiyor, özgürlük ve saygı arasındaki ayrımı neden göremiyorsunuz?