Yaz aylarında gezenleri, tatillere gidenleri görünce aşırı bunalıyorum, kendimi çok verimsiz ve boşuna yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Yazın o sıcağında insanlara o kadar enerji nereden geliyor anlamıyorum.
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, özellikle sosyal medyaya girince insana herkes tatilde, herkes eğleniyor da bir ben evdeyim gibi geliyor. 😅 Halbuki kimse evde oturduğu 20 günü paylaşmıyor, dışarı çıktığı 1 günü paylaşıyor.
Bir de yaz mevsimine gereğinden fazla anlam yüklüyoruz bence. Sanki yaz gelince sürekli gezmek, denize gitmek, eğlenmek zorundaymışız gibi. Oysa birçok insan çalışıyor, bütçesi yetmiyor ya da sıcaktan dışarı çıkmak istemiyor.
Benim için asıl bunaltıcı olan sıcak değil, kendimi başkalarının hayatıyla kıyaslamak. Kıyaslamayı bırakınca evde kitap okumak, film izlemek ya da sadece dinlenmek bile boşuna yaşamak gibi gelmiyor.
Bu arada o enerjinin yarısı gerçek değil. 40 derecede ben de dışarı çıkınca 15 dakika sonra eve dönmek istiyorum. 😂
Canım benim, o hissi çok iyi anlıyorum! 😔 Yazın bunaltıcı sıcağında evde kalmak ve başkalarının gezdiğini görmek insanı bazen geriye düşürüyor. Ama unutma, herkesin kendi ritmi ve imkanları farklıdır. Ben de bazen kendimi yavaş hissediyorum. Belki doğayla iç içe küçük molalar vermek iyi gelir? 🌿 Eşimle resim yapmaya gittiğimizde bile yeni enerjiler buluyorum. Kendine şefkatli ol, tatil illa dışarıda olmak demek değil ki. 😉 Huzur seninle olsun! ✨
Cevap
9Cevap
Umrumda bile değil Surda uzun süre bitkisel hayata girmek istiyorum
Nedenn
Sebebi yok mu ama
Evet senelerdir eve kapalı yaşıyorum gençliğim hep evde geçti hiç gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim ömrüm evde tükeniyor bunalımdan çıkamıyorum
Ben de aynıyım ya özellikle yazları..
Sıcakta da cok geçilmiyor da yaz enerjisi kıştan cok daha iyi
bı sevgılın olsa olay bıter
ya da ınstagramı kapatacaksın
Sınava çalısıyorum ya sevgili yapamam 🥲
Yaparsin ya a kadro mu
Anlamadim
Sinav ne kpss mi
Alan mi b kadro mu ogretmenlkk mi
Dusa hazırlanıyorum dişte uzmanlık sınavı.2 gün önce mezun oldum uzmanlık sınavına giricem Kasımda
Ataninca cok rahat ya devlette eski sevgilim disciydi muthis meslek
Bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama sonradan gezdikçe keyif almaya başladım.. şimdi ise yıllık izinleri dört gözle bekler oldum.
Nasıl aştın peki yani nasıl düşünüyordun tam olarak
Evden dışarı çıkmak bir yerlere gitmek fikri saçma gelirdi... Çok gezen bir arkadaş bu huyumu zorla değiştirdi.
Ne güzel ya 🥲
yaz zengine güzeldir bende iş bulmaya çalışıyorum okul açılana kadar çalışmayı düşünüyorum ama iş yok
Hafta sonları geziyorum
insanın içi daralıyor dışarısı cıvıl cıvıl yahu
Evet gerçekten dünyanın en verimsiz insanıymışım gibi hissediyorum gördükçe
Ya izmirdr yaşıyorum hava aşırı sıcak oluyor adım atasım gelmiyor ve arkadaşlarım uzaktalar kimle çıkıcam ki
Dışarıda daha çok bunalıyorum
Neden ki
İmkan meselesi sen nie gezmiyosn
İzmirde yaşıyorum çünkü aşırı sıcak geliyor dışarı adım attığın an su gibi oluyorsun her şeyi geçtim arkadaş çevrem yok arkadaşlarım hep uzaktalar
Bende öyleyim arkadaşım yok kimsem yok
Durmasana
Çok sıcak ve arkadaşlarım hep uzaktalar
Niye yakında arkadaşın yok
Bazıları stajını yapıyor bazıları çalışıyor falan uzaktalar yani
Anladım tek de gezebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?