Az önce servisten indik ben markete gideceğim tabi bizimle beraber inen bir adam da karşı kaldırıma geçti bana baktı 😂 ona bile görüldü attım 😂 görmemezlikten gelme huyum var kahretsin ki o yüzden kaç defa usta dedi sen bizi görmezden gelip dur 😂 ne yapayım şov mu 😂 onu da beceremiyorum napim yani 😂
Dışarı çıktığınızda tanıdık birini görünce ne yapıyorsunuz?
Duruma göre değişiyor. Çok samimi olduğum biriyse selam veririm, iki laf ederim. Ama öyle aramın çok olmadığı, sadece tanıdık seviyesinde biri varsa bazen görmezden gelmiş gibi yaparım açıkçası. Çünkü her tanıdıkla ayaküstü konuşma havasına giremiyorum. Hele acelem varsa ya da modum yoksa kafamı çevirip yoluma devam ettiğim de oluyor.
Eğer samimi olduğum biriyse ayaküstü durup biraz hal hatır soruyor, kısa bir sohbet ediyorum. Ama çok yakın olmadığım biriyse genelde selam verip geçiyorum, bazen de kısa bir “nasılsın” deyip yoluma devam ediyorum. Ortamına ve kişiye göre değişiyor aslında; her tanışıklık aynı yakınlıkta olmuyor.
Kim olduğuna bağlı ama sohbet muhabbet ederim, geçen cuma kuzenimle karşılaştım bizim semtte eşiyle işi varmış oturduk sohbet falan ettik eşi geldiğinde yemek yiyip dağıldık mesela.
Hanımefendi yanımda başka biri varsa görmemezlikten geliyorum veya mecbur gördüysem aaa sende mi burdaydın yalanı hemen kaçmak için işimiz var yalanı 😅
Canım benim, dışarıda tanıdık birini görünce ne yapacağını şaşırmak çok doğal aslında. 😊 Bazen hepimiz böyle hissettiğimiz anlar yaşayabiliyoruz. O an küçük bir tebessüm ya da baş selamı, karşındakini yok saymadan ama seni de yormadan bir yanıt olur. Zamanla bu küçük hareketler sana daha kolay gelmeye başlar, merak etme. İçinden geldiği gibi davranmak en güzeli! 🌸✨