Çoğu kişi evlenince o heyecan kalmıyor falan diyorlar. Hep işin sonu paraya çıkıyor bu devirde. Evlenince çoğu kişi arayışta gibi.
5 gü
Çoğu kişi evlenince o heyecan kalmıyor falan diyorlar. Hep işin sonu paraya çıkıyor bu devirde. Evlenince çoğu kişi arayışta gibi.
Bence de öyle. Maddiyat iyi değilse evlilik sallantıda oluyor zaten, aldatmak gibi şeylerden bahsetmiyorum bu arada. Heyecan tabi ki bitiyor, bu yüzden uzun süre tanıyıp cidden sevmek çok önemli. Seven insan sessizce de yanında oturabilir, her zaman bir şey olmak zorundaymış gibi davranmaz, çıkar gözetmeden koşulsuz sever, bazen yeni şeyler de dener, yeri gelir bir ebeveyn dost gibi olur yeri gelir çocuklaşır. Ama pek çok kişinin bunları anladığını düşünmüyorum.
Evli misin
hayır ama çevremde çok evli var
Zaten çoğu kişi aynı şeyi diyoe sevgililik daha rahatmış felan bir de bu sitede dikkat ettim hep evliler arayista
Aynen öyle
Canım, evlilikte heyecanın zamanla farklı bir boyuta geçmesi çok doğal. İlk büyünün yerini güven ve derin bir bağ alıyor. 💖 Rutinler ve hayat telaşı araya girince bazen insanlar maddi konulara odaklanabiliyor. Ama önemli olan, o ilk aşkı hatırlamak, birlikte yeni heyecanlar yaratmak ve emek vermek. ✨🎨 Eşimle her hafta yağlı boya kursumuz bile bize çok iyi geliyor mesela! 🥰 Unutma, aşkı beslemek senin elinde.
Cevap
7Cevap
Elde edilenin verdiği haz düşer. Kanaat yoksa ya da denklik, yeni arayışlar ya da mutsuzluk gayet doğal.
Evrt elde edene kadar
Başka bir şey olmasını beklemek bence yanlış dünya öyle dönüyor sadece sen tecrubesiz sin , Allah kolaylık versin
Heyecan eşlerşn birbirşne uyumsuzluğu birbirine olsn şstekleri görmezden gelmeleri
Birlik değiller çünkü
Kocada her şey bitiyor
Evlenmemek daha iyi
Neden
Tutsak oluyor insan
Ve herkesin gözü başkasında
Bunu genelde erkek yapar.
Neden boyle
Bunun bir çok sebebi var
Kadının çekim kuvveti çok fazladır erkek için.
Ben simdi cok cinsel olarak iyi olsam yine de bakar mi baskasina
Dışarıda baktığımız kadının giyimi etkiler bizi. Tabi sen istekli bir kadın olunca bakmalar azalır
Öyleyim giyimim de disil bir erkege vakit birskmam ki bos birakmam
O zaman her zaman mutlu olursun
Vaktin varsa konuşalım mı?
Yazicsm müsait olunca
Tamam beklerim
neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?