Evliyim kendime bakamıyorum doğru dürüst eskisi gibi, hep görenler yüz yaşında gibisin diyorlar inanın psikolojim bozuldu arkadaşlar, 10 gün aynı tişörtle de durabilirim öyle bir haldeyim, nasıl kurtaracağım kendimi bu enkazdan😞
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada söylediğin şey, bakımsız olmak değil de, tükenmişlik gibi görünüyor.
10 gün aynı tişörtle duruyorsun, kendine bakmıyorsun, ve çevrenin sana yüz yaşında gibisin sözleri çoğu zaman yorgunluk, stres, mutsuzluk, değersizlik hissi veya depresif bir dönemin işaret eder, belki de evlilikte sana ağır gelen bir durum var. Bu seni kötü, tembel ya da değersiz yapmaz.
İnsan kendini iyi hissetmediğinde, önce enerjisini kaybeder. Sonra, Kendine bakmayı erteler. Kıyafet değiştirmek bile zor gelir. Aynaya bakmak istemez. Çevrenin yorumları daha çok can yakar. "Ben ne oldum böyle?" diye düşünmeye başlarsın. Şu an seni en çok yoran şey ne ise önce onu bulmalısın! Çünkü hiçbir insan sebepsiz yere bu kadar kendini bırakmaz. Bence şu an ihtiyacın olan şey kendini suçlamak değil, neden bu kadar tükendiğini düşünüp onu bulup, onun üzerine gitmen
Canım benim, bu duyguları yaşaman çok doğal. Evlilik ve günlük hayatın telaşı bazen insanı kendi dışına itebiliyor ne yazık ki. Kendine bu kadar haksızlık etme, eminim çok kıymetlisin. ❤️ Küçük adımlarla başlayabilirsin. Belki güne güzel bir duşla başlayıp sevdiğin bir parfümü sıkmak bile fark yaratır. Unutma, enkaz diye bir şey yok, sadece yeniden keşfedilmeyi bekleyen bir güzellik var içinde! Kendine şefkat göster. 🙏🌸
Cevap
21Cevap
Kusura bakmada kocan dışarda süslü püslü kadınlar görüyor onlarla çalışıyor eee seni de evde paspal şekilde görüyor kendine bir çeki düzen ver artık
Haklısında benide bu hale sokan kocam yaşam enerjimi gülüşümü aldı yüzümden
Evlilikten kaynaklı mı bu yoksa üstünüzde bir ölü toprağı mı var? :)
İkiside
Evlilikte ne gibi sorunlarız var?
Cinsellik yok en basiti
Cinselliğin olmamasının sebebi eşiniz mi? Yoksa eşinizden yorulduğunuz için siz mi istemiyorsunuz?
Hem o hemde bu
Aslında sanki sorun şu eşiniz de siz de birbirinizi istemiyor gibisiniz. Ama birbirinize bunu söyleyemiyor ya da söylüyorsanız bile ciddiye almıyorsunuz.
Kendine bakman gerek oncem ozguvensiz olursan yarin kocan sana farkli bakar. Once sen aynada kendini begen
Kendine değer vermeyi öğren cilt bakımları saç bakımlarını yap sürekli temiz kıyafetler giy ve spor yap özellikle spor çok önemli
1 günlük program yapıp kesinlikle dışına çıkmayacaksın ve o programda en az 4 saat kendine ayrılmış zaman olmalı
sakin ol seni ayağa kaldıracak olan yine sensin bir silkelen
dertleşmek istermisin
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar
Seni bu duruma düşüren ne oldu. Kocan mı. Başka şeyler mi var
deprresyonda olabilir misin
Bilmiyorumki😏
kendine bakmayı dene biraz üstüne git yorgunsun farkındayım san ahak veriyorum ama silkelenmen lazım evliyim diyorsun kocan begenmeyecek
Kocamın beğenip beğenmemesi umrumda değil artıkta ben kendime saygımı değerimi kaybetmekten korkuyorum
o kadar haklısın ki bunun için ayağa kalkman lazım bir psikolog ile konuşsanaa biraz
Oraya gitmeye bile üşeniyorum artık 😂durumum okadar vahim
burdan birisi ile konuş tüm herşeyini anlat rahatla
Kendimi bu durumdan çıkarmam lazım hiç iyi değilim çünkü böyle hayata küsmüş neşesiz çok pasif biri oldum çıktım
işte bunları konuşarak çıkabilirsin bu durumdan
istersen yaz bana dostça konuşabilriz
kocana söyle biraz övsün seni
Niye ki çocuk var mı?
Böyle davranma nedenin ne peki?
salma kendini işmi çok
Eşine yazık bee üzüldüm ona
Heyecanlı başka aşklara ihtiyacın var
Çocuğun var mı
Görmeden bişey diyemem
Genel olarak mutlu degilsin sanirim
Düzelirsin umarım
Umduğunu bulamamaktan olabilir. Yaşın kaç?
Ooowww yapmaym soyle ya
Psikolojik olarak yorgunsun galiba
Sevgisizlik var
Bakımlı ol
Elin kötü ilgisiz mi
Evet odavar
Asıl sebep bu zaten
hep oledin
Niye böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?