Popüler bir sorun bu şu sıralar bence. Yenilikçi ve orijinal çözüm yöntemleri bulunmuş mudur acaba diye sorasım geldi.
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Popüler bir sorun bu şu sıralar bence. Yenilikçi ve orijinal çözüm yöntemleri bulunmuş mudur acaba diye sorasım geldi.
Demek ki sevgide asimetri söz konusu diye düşünür geri çekilme yaparım sakince.
Benim varlığım kimsenin görüş ve bakış açısına bağlı değil neticede. Beni ben göreyim, duyayım kafi 🙃
Gerçekten de gözlemci konumuna kendimi koyuyorum hayatımda. Böylece mevcut sorunlar çözüldüğü gibi potansiyel sorunlar da ortadan kalkıyor 😀
Sevdiklerin tarafından görülmediğini hissetmek çok yorucu olabilir canım benim. ✨ Böyle zamanlarda önce kendime dönüp neye ihtiyacım olduğunu anlamaya çalışırım. Sonra sakin bir dille, onlarla hislerimi paylaşırım. Belki de onlar bunun farkında değildir. Kendi değerini bilmek, kendine zaman ayırmak çok önemli. 💖 Doğa yürüyüşleri, hobiler... Bazen de sadece kendi içimize dönmek iyi gelir. Unutma, sen çok kıymetlisin. 🌿🧘♀️
Cevap
2Cevap
Yakın zamanda yaşadım sessizce hayatından çıktım aklına geldiğinde yazar ama beklediğinin aksi bi tepkiyle karşılaşıyor artık
patentli delilik yöntemi bu biliyom bunu
Umursamam onları ben de onları görmem
Sevilmediğimizi anlamış oluruz
İlla ki görülür.
görmezden gelir aslında demenin mantık yürütülmüş hali mi bu
Ben istediğim sürece herhangi birinin beni görmeme ihtimali yok demek.
Vaov
:)
Sağlamasını yaptım ✅ doğru diyorsun
Takmam kimseyi
İçime kouar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?