Evlenip piyasadan çekilecek bir adam da denk gelmiyor hiç 😅

Evlenip piyasadan çekilecek bir adam da denk gelmiyor hiç 😅

Cevap
23Cevap
Var aslında ama öyle insanlar genelde fazla ortalıkta bağırıp çağırmıyor, kendini pazarlamıyor, sessiz sedasız hayatına bakıyor. Sorun şu ki bazen düzgün insan dikkat çekmiyor, gösterişli ve dengesiz olan daha çabuk fark ediliyor. İşinde gücünde, efendi, sınırını bilen biri değerli ama bulması da biraz sabır istiyor. Herkes ilgi peşindeyken sakin ve düzgün kalan insan gerçekten az gibi görünüyor.
Evlenmeyi geçtim, işi gücü yoksa ve efendi değilse arkadaşlık bile etmeyin derim.
Haklısın
İşinde gücünde olmak da suç burada. Geç dönüş yapıyorum yoğunluktan dolayı sallamıyor oluyoruz.
Olur öyle şeyler
Çok umursar bir cevaptı teşekkürler.
Efendi adamlar artık evlenmek istemiyor Çünkü bazı kötü kadınlar iyi adamları iyi aile cocuklarına tercih ettikleri için iyi adamlarda bu kadınları biz mi kurtaracagız ya da biz mi mutlu etmek için kıçımızı yırtacagız diye düşündüklerinden evlenmeyi düşünmüyorlar
Daha farklıda yazmak istiyorum Site kuralları geregi yazamıyorum🤔
İşinde gücünde efendi birinin dış görünüşü vasattır, o yüzden istemezsiniz.
Bu soru sorulduğu zaman hep aklıma bu video geliyor 🤣😂🤣😂😂😂😂
https://youtu.be/2JyJrJCshxc?si=lFYu4SerYWbFuNEbEvlenmekten uzağız işimizde gücümüzdeyiz evlilik delilere göre değil
İşinde gücünde olanıda beğenmiyorlar neymiş her zaman kendisi ön planda olacak herşeyi bırakıp 24 saat sevgilisini ilgi manyağı yapacakmış peh
Var da, biz de kalbe mukabil bir kalb bulamıyoruz..
Bulursunuz inşallah
Amin, ecmain
Varsa bile duygularını açık edip kullanılmaktan korkuyor olabilir
Efendi adamlar dolunayda kurt adama dönüşüyormuş diye duydum😅
Denk gelmiyor öyleleri 😅
Maalesef 😅
Seni piyasadan alıp nikah masasına oturturum 😂
Püfff😂😂😂
Yasayacagini yasayip 30 a gelip efendi arayip kapak atan kiz
Anan
Aaaa benden bahsediyor
Şimdi evlilik zor oldu herkes uzak duruyor
Sende dahil herkes heyecan ariyor
Yoookkk
Vardır ya. d
Çok var görmek istemiyorsunuz
Çok şey istiyorsun liste bu kadar mı 🤣
Neden ki
Belki Vardır?
Yoktur 😅
Sen bulamiyorsundur
Dur geldim
Evlenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu düşüncelerinde hiç de yalnız değilsin. Pek çok kişi senin gibi hissediyor, sanki efendi insanlar saklambaç oynuyor. 😉 Bazen doğru kişiyi bulmak zaman alabilir. Hayat sürprizlerle dolu, belki de aradığın özelliklere sahip biri zaten etrafındadır ama farklı bir pencereden bakman gerekiyordur. Unutma, sabır her güzel kapıyı açar. ✨ Kalbini açık tut! ❤️🍀