Bence, açıkladı evlenebilirler. Önemli olan kadının kalbinin temiz olması.
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dindar olan birinin, Dindar deyince herkes Müslüman olmaya da bilir. Başka dinler de var unutmayın. Ama ben yine Müslüman olan biri hakkında konuşayım, Açık olan biriyle pek de sanmıyorum. Haa o kişinin kalbi çok güzeldir eyvallah lafım yok. Ama dindar olan biri Abdestli namazlıdır, Namaz kılan kadın ister, namaz kılan kadın da namazına dikkat ediyorsa örtüsüne de dikkat eder diye düşünüyorum.
Yani uzaktan bakıp da karar vermek öyle olmuyor.
Ben dindar biri olarak bi zamanlar çok takıntım var dı kapalılara öncelik veriyordum ama açık birisi ile de evlenmek isterim orta yolunu bulurdum dışarıda açık gezebilir evde iken benim yanımda benim için kapalı olabilir.
Canım, senin de dediğin gibi asıl önemli olan kalbin temizliği ve iki insanın birbiriyle kurduğu bağdır. Evlilikte dış görünüşten çok, ortak değerler, sevgi ve anlayış belirleyici olur. Kalpten gelen uyum varsa gerisi teferruattır bence. Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgiyle yürümektir bu yolda. 💖💑✨
Cevap
12Cevap
Tesettürsüz ama görece kapalı bir kız ile evlenebilirler tabi ama crop mini giyen kız ile evlenmezler tabi, evleniyorsa da orada bir bit yeniği ararım.
Aşırı dindar var inançlı dindar var. Yani her şeye dikkat eden de var. Duruşa harekete bakanda var.
Yani kısaca evlenirler diyeyim ha belkide senin kapanmanada vesile olabilir gibi gibi..
Eğer hakiki manada iman etmiş mütedeyyin biriyse sınırlar dahilinde açık kapalı diye bakmaz.
O kişinin kalbine ve imanına bakar.
Öyle genelleme yapmak doğru olmaz anlaşılırsa evlenilir
Benim dini inancım yok başörtülü muhafazakâr birisiyle asla evlenmem asla, isterse hatta geçmişinde ilişki yaşamış olsun yine de açıkla evlenirim
Aynen anlasabilmekk
Dindar erkek istekli olur
Ben 5 vakit namaz kılıyorum. Aşırıya kaçmadığı sürece tabikide benim için asla fark etmez giyimi. Aşırı mini etek full gögüğ dekolteli kıyafetler misal
Güzel olması da önemli
Kapalılarla
açık alıp kapatır özgüvensiz oldukları için
Evlenen var
Kadının güzel olması
Kapalılarla
sevdiği ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?