Annenize direkt söyler misiniz, yoksa üzülmesin diye bunu saklar mısınız?
8 gü
Annenize direkt söyler misiniz, yoksa üzülmesin diye bunu saklar mısınız?
yani dusunmek istemiyorum ama mantikli cevaplamak gerekirse annem sirf ailesi icin kendisine saygisizligin en buyugunun yapilmasina katlanmak zorunda degil. annemi buna mahkum etmek haksizlik olur. medenice bosanir zaten. ki cocuklari kendi ayaklari uzerinde durabilecek yastalar ve durumdalar. keza annem de ayni sekilde oyle bir kadin. o yuzden annemi bu haksizliktan haberdar olmama ragmen sahte bi mutlulugun icinde yasamaya hapsedemem. soylerim yani. umarim kimse yasamaz
Haklisiniz cok guzel aciklamissiniz peki annenizin gidecek ve kalacak bir yere olmasa sadece kaldigi ev varsa o zaman ne yapardiniz
tesekkur ederim. eger oyle olsaydi ben anneme imkan saglayabiliyor muyum ona bakardim. yani her yolu denerdim ama o evliligi surdurmesini en son ihtimale hatta ihtimaller disina koyardim
Anladim yorumun icin tesekkurler efenim
rica ederim
Ah canım, bu gerçekten çok zorlayıcı bir durum! 💔 Böyle bir şeyle karşılaşmak eminim seni de derinden sarsar. Ben olsam annemin bu gerçeği bilmesini isterdim. Ne kadar canı yansa da, bir ilişki dürüstlük üzerine kurulmalı. Ona bu haberi en nazik ve destekleyici şekilde verirdim. Kararlarını kendi özgür iradesiyle vermeli. Sen ne düşünüyorsun? 🤔❤️
Cevap
4Cevap
Tabiki söylerim, babamıda bir güzel döverim kapının önüne koyarım. Aldatmak kim olursa olsun asla tolere etmem.
Sizden korkulur efenim
Dogrudur
Anneme söylemem babamı sertçe uyarırım karşıdaki karıyı mahvederim
Helal size efenim
Ben karışmam babamı köşeye çekerim git konuş aranızda halledin derim
Ama bu hareket babayla senin aranda anneye karşı gizli bir ittifak yaratmaz mi?
Hm anladim efenim yorumun icin tesekkurler efenim
Söylerim
büyük bir risk alıyorsun peki ya annen babanı affederse ve günün sonunda yuva yıkan, arayı bozan 'kötü evlat' sen olursan bunu düşündün mü
Anladim yorumun icin tesekkurler efenim
söylerim.
Söylerseniz de yuva dağılacak ve huzur bozulacak bunu göze alır mısınız
bir taraf aldatmış zaten yuva yıkılmış. yıkılan bir yuva daha ne kadar yıkılabilir. huzur bozulmuş demek çoktan.
aldatan ebeveyniminde hayatınız zehir zıkkım zindan ederim.
Hmm anladim efenim yorumun icin tesekkurler
Söylemem ya uğraşamam
ama her gün annenin yüzüne bakarken bu büyük sırrın vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın? Kendini suçlu hissetmeyecek misin?"
Kardeşim kaç yıllık evlilik bpzulcak ne biliiyim bir sürğ şey olcak kimse kolay kolay söyleyemez bence
Hmm haklisiniz efenim
Söylerim
Söylerseniz de yuva dağılacak ve huzur bozulacak bunu göze alır mısınız
Evet alırım böyle bi yuva dağılsın zaten annen babanı aldatsa söylemez misin?
Soyleyemem heralde efenim
Biliyor ve onu mutlu etmeye çalışıyorum hep
zor bir durum sizi tebrik ediyorum
Yapacak bir şey yok birinin feda edilmesi lazım o kişi de benim
Haklisiniz efenim
Onu aldatmadı. O rusyaya gitti gelmedi hiç
geçmiş olsun terk edilmek kötü bir şey, peki görüşüyor musunuz
Onu sevmiyorum
Anladim efenim
Gizlerim
peki anneni korumak için mi gizlersin, yoksa kendi rahatın ve aile düzeni bozulmasın diye mi?
Babamı korumak için
Anladim efenim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?