Sizin için gerçek sevgi nedir, nasıl sevilmek isterdiniz ve fark edilmek sizin için ne kadar önemli?

Eğer biri bana “Nasıl sevilmek istersin?” diye sorsaydı önce çiçekler, hediyeler ya da el yazısıyla yazılmış mektuplar gibi derdim. Ama daha derine inecek olursak aslında “fark edilme sanatı”yla sevilmek isterim. Bana sürekli tekrar ettirmeden küçük şeyleri hatırlayan biri. “Bunu gördüm ve seni düşündüm” diyen biri. Gülüşümü, sesimin üzgünken, yorgunken ya da iyiymiş gibi yaparken nasıl değiştiğini fark eden biri. Sırf beni hatıra olarak saklamak için rastgele fotoğraflarımı çeken biri. Beni durdurup “Bunu nasıl bildin?” dedirten ve sadece “Çünkü hatırlıyorum” diye cevap veren biri. Alıntı

Bu yazıyı okudum ve duygulandım 🥰🥰 sizinle paylaşmak istedim 😊 🥰 😍 Hayat sevince güzel sevilince anlamlı oluyor...
Sizin için gerçek sevgi nedir, nasıl sevilmek isterdiniz ve fark edilmek sizin için ne kadar önemli?
Güncellemeler
8 gü
Ben soruyu böyle sormamıştım... "huzurlu geceler Siz nasıl sevilmek istersiniz" diye sormuştum