Çok kişi olmayacak zaten diye süsleme yapmak istemiyorum. Arkadaşım bunu çok tuhaf karşıladı. Ne düşünüyorsunuz?
4 gü
Çok kişi olmayacak zaten diye süsleme yapmak istemiyorum. Arkadaşım bunu çok tuhaf karşıladı. Ne düşünüyorsunuz?
Hiç gerek yok
Önemli olan mutlu olmak
Böyle günlere önem verip para harcamak günün kendisini büyütmek vs bir şey değil
Sade mutlu huzurlu güzel hayat sahibi olmak önemli
Bundan 20-30 yıl önce nişanlar böyle oluyordu zaten. Şimdi düğün gibi yapılıyor. boş ver sen, aileler böyle karar aldıysanız böyle yapın, hiç de uğraşma süsle falan.
Canım, nişan töreni senin ve eşinin özel anı. Önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ve bu günü nasıl geçirmek istediğiniz. Sade bir kutlama, bazen çok daha samimi ve anlamlı olabilir. Arkadaşının düşüncesi olsa da, kendi iç sesine kulak vermen en doğrusu. Unutma, bu senin hikayen! ❤️✨ Ne düşünürsen düşün, sana iyi geleni yap.
Cevap
9Cevap
Yaw zkicem kaç yüz kişiyi alıp beslemenin ne manası var, abi önemli olan biz değil miyiz ben mi yanlış biliyorum mk
Nüşanlınla konuş fikrini al. Anne babanla konuş fikir al o boş arkadaslarına bakma.
ya herkes popi kültür haricî bir şey görünce yadirgiyor sen canın ne istiyorsa onu yap mesela 2015te pembe koltuklar falan meşhurdu şu an vringe ilerde belki organizasyonlar falan cringe gelecek
En güzeli bence gerek yok sosyal medya özentiliklerine
bence dedigin dogru ve guzel
Buz yaptık çok iyi oldu
Sevgilin ne diyor peki
Hayır gayet mütevazı
Degil ama sen bana ozel suslensrn
bence degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?