Hep ben kıyamadım, her türlü fedakârlığı yaptım ama her sorunda ilk ben harcandım illa öyle olacağız, kötü davranacağız, öyle sevileceğiz yani böyle iş mi olur ya
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep ben kıyamadım, her türlü fedakârlığı yaptım ama her sorunda ilk ben harcandım illa öyle olacağız, kötü davranacağız, öyle sevileceğiz yani böyle iş mi olur ya
Cevap
14Cevap
Olursun bakalım önünde daha uzun bir zaman var. Bu karamsar düşüncelerden çık ve pozitif bak olaylara farkı göreceksin sende
Deniycrm teşekkürleer
Kardeşim ne zaman iyi erkekleri sevdiniz ki nerde gevşek varsa onları tercih ettiniz sonra da taklaya geldiniz
Doğru valla abi hep sacmasapan insanlara aşık oldum
Kardeşim doğru biri bulursan o seversin artık hatlarından ders aldığına göre güçlendin hayırlısı olsun senin için inşallah
Sağol abi
İstersen kötü davranmayı dene, bakalım seviliyor musun
Kötü olamıyorum ki ben sevince enayi oluyom ya
O zaman hak edeni sev
Hakkettiginden fazla da sevdim olmadı
Demek ki yanlış kişileri sevdin
Demek ki
saldım gitti bu konuları her şey olacağına varır koşturdukça yoruluyor insan en azından şimdi daha az yoruluyorum herhangi bir kaygım yok en azından
Birgün mutlaka olur
Olursun olursun acele etme
İnşallah
Bazen olmayınca olmaz zorlamamak lazım
Öyle galibs
Her zaman birilerinin kiyamadigi oldum.
İyi abi sen bulmuşsun en azindan
Neden iyi bir şey olsun
Kiyamayacak kadar sevmisler işte
Abisi kiyamamak her zaman sevgiden gelmez.
Yablıs kısılerı secıyorsunuz ablacım hata sızde
Abi doğru kişiyi nasıl taniycam ki
Bellı olur be ablam, oluyor da nerde ıt kopuk var ona takılıyosunuz hayatınızın ıcıne de edınce de aglıyorsunuz kadınlar hep boyle yanlıs anlama sahsına demıyorum
Haklısın galibs
Mesela ben ne zaman sahiplensem bebek gibi baksam sen fazla iyisin deyip gidiyorlar ama cok afwdersın deli gibi cikiyorum umursamıyorum manken gibi kızkar pesımde köpek oluyor sizin yuzunuzden ben bike bozuldum dkffkfk
Yani pasif insanı kimse sevmez ki
Pasif değil, ben bebek gıbı sevıyorum, hayvan gibi cikiyorum ful ılgılenıyorum, yanlıs bu sence, onun gozlerını bıle melekten farksız gorup sacının tenını bıle bebek gıbı sevmem yanlıs mı
Genelde oyle olur
Biz de olmadık üzülme
kacan kovalanir dayi
Öyle valla
Olursun be
Ben hiç yapmadım
Güzel değilsindir
Fıstık gibi kariyim valla qdmwmdkwdk alakası yok güzellikle
Fotodaki sensen güzel değilsin valla
Evet benim ve fıstık gibiyim
İşte bu yüzden oluyor 3-5 abaza ilgi gösterince güzel sanıyorsun
Ne alakası var ablacım kimsenin ilgi gösterdiği yok gayet güzel bir kızım maskeyle nasi anlayabiliyosun ayrıca
Olma boş ver napıcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Mavitoka1, bu hisleri yaşaman ne kadar üzücü. 😔 İnsan değer verdiğinde fedakarlık yapmaktan çekinmez ama karşılığını göremeyince kırılıyor. Önemli olan senin değerin ve sevginin kıymetini bilmek. Bazen ilişkilerde sınırlarımızı netleştirmemiz gerekiyor. Kendi kıymetini bilmek ve sevgiyi hak ettiğini unutmamak en güzeli. Kendine iyi davrananlara yönel canım. ✨💖