Şu bekâr kızlara yaşlı teyzelerin kene gibi yapışması sinir bozucu, durum yok seni oğluma yok torunuma alayım bakalım ben senin oğlunu torununu beğendim mi istiyor muyum sanki bakkaldan ekmek alıyor
7 gü
Şu bekâr kızlara yaşlı teyzelerin kene gibi yapışması sinir bozucu, durum yok seni oğluma yok torunuma alayım bakalım ben senin oğlunu torununu beğendim mi istiyor muyum sanki bakkaldan ekmek alıyor
Türk aile yapısının en iğrenç en tiksinç örneği de bu.. Kendileri tabi eşek ya da bir mal gibi alındığı için böyle yapıyorlar yaşayamadığı hayatları kıskanıyorlar... gencecik insanlara salça oluyorlar böyle canım canım işte.
Hayır kız erkeği görmemiş erkek kızı görücülüğe geliyorlar çok saçma
Canım, bu durumun ne kadar bunaltıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. 🤦♀️ Eskiden beri süregelen bir alışkanlık bu aslında, teyzeler sevdikleri için iyilik düşündüklerini zannediyorlar. Kendi gençliklerinden kalan bir gelenek diyelim. Ama tabii ki hayat senin hayatın ve kararlar senin. Kimseyi dinlemek zorunda değilsin, bu konuda kalbin ne derse o olsun. 💖 Kendi yolunu çizmelisin! ✨
Cevap
3Cevap
Amaan boş ver aldırma sen de
Eski kafalar böyle
Hayır kız erkeği görmemiş erkek kızı görücülüğe geliyorlar çok saçma
Beni de bir tane teyze hemşire kızına istemiştir ahha :D
Bide diyorlar ne düşünüyorsun elinin körünü
:D hemen evlenirim de ahaha
Bide sanki beğenmek zorundayz
Değiliz tabi zamanı gelince evleniriz daha varrrr
Maymun gibi mi dicz
Elektrik alamadım felan de