İçki içmeyen, zina yapmayan, Allah'tan korkan, namaz kılan, oruç tutan, Kur'an okuyan, vicdan sahibi birini kırmaktan çok korkan ama açık giyinen kız hakkında
7 sa
İçki içmeyen, zina yapmayan, Allah'tan korkan, namaz kılan, oruç tutan, Kur'an okuyan, vicdan sahibi birini kırmaktan çok korkan ama açık giyinen kız hakkında
Cevap
25Cevap
Bir kişinin dindarlığı Allah'ın emir ve yasaklarına uymasıyla ölçülür. Namaz kılmak zina yapmamak vs. Tabii ki değerli ve sevap kazandırır. Lakin tesettür de onun emri ve bunu yapmayarak Günah kazanırsın. İnşallah bu günahından da kurtulursun son nefesi vermeden önce.
İnşallah
Maşallah rabbim kapanmayı da nasip için etsin derim. Kendisi için her şeyini tam yapsın diye...
İnşallah çok teşekkür ederim
Şekille değil hareketle gösterilen bana kalırsa daha samimi insanlar niyet ve kalpleriyle imtahan olur ve yargılanır içi temiz olanın bence ahireti de temiz olur
Bazı teseturlulerden daha iyi oluyor öyleleri zamanla kapanır diye düşünürüm hhic yadirgamam açık saçlı neden. Namaz kılıyor demem her günahın ayrı cezası var
Din sadece dışarıdan kapanmak değildir kimse kimseyi buna göre yargılamamalı bence. Hatta ben öyle görünen kişilere daha önyargılı oluyorum ister istemez
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok.
diyeceklerim bu kadar.
Müslüman bir kız olduğunu düşünürüm.. Ama inşallah tesettüre de girer. Namaz kılarken giyin soyun yorulur..
Bu devirde kimse kimseyi için güzel olumlu düşünemez sin düşünmek istemez
Açık olması garibime gidiyor öylelerinin ama yine de takdir ediyorum
Bir çok çarşaflıdan çok daha iyidir. Allah gönlüme göre versin 😂
Vicdanlı olacak insan, merhametli olacak, dini ve milli kültürüne sahip çıkacak önemli olan bunlar. Açık olur veya örtünür o kendi bileceği iş. Kendisi ile Allah arasında.
Peki sen namaz kılmayan oruç tutmayan. ama alkol içmeyen sigara kullanmayan bir erkek hakkında ne düşünürsün
Onları yapan birisi neden açık giyinsin saçı açık olsa neyse
Bende senin gibiyim ailemiz hem bizi Ahlaklı yetiştirip hem de bedenimize karışmıyorlar bize seçenek tanıyorlar çok iyi bir şey bu
Illa bir sey dusunmemiz gerekir mi.😊
Onunla Allah arasında
İnşallah kapanmakda nasip olur hepsi değerli
olamaz. mi
peki ilerde kapanır. mi
Namaz falan kılıyosa çokta acık giyilmez heralde
Olması gereken o.
Ömür boyu yanında olunur o kızlarla. Ölümüne
Baş döndürücü
Gayet doğal bulurum. İnanç çok kişisel bir şey.
Tek sorun açık giyinmesi se keşke herkes öyle olsa
En sevdiğim kız şeklidir bu arada vesselam
Bır sey dusunmem saygı duyarım
iyi kızlardır
Skmde degiller
çelişik
Dindarlık giyimle ölçülmüyor.
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ben her zaman insanın kalbine ve niyetine bakarım. 🙏 Senin tarif ettiğin gibi vicdan sahibi, Allah korkusu olan, ibadetlerini aksatmayan bir insan, giyim tarzı ne olursa olsun bence çok kıymetlidir. Dindarlık dediğin şey içten gelir, insanın ruhunda yaşar. Dış görünüş ise tamamen kişisel bir tercihtir, kimseyi bu yüzden yargılamamak lazım. Önemli olan iyi bir insan olmaktır. ✨💖