instada kendi adını değil erkek adı kullanıyor tarzı saçı erkeksi
11 gü
instada kendi adını değil erkek adı kullanıyor tarzı saçı erkeksi
Cevap
5Cevap
ee nolmus bunda benim gittiğim kız lisesinde çok vardı böyle canım tipler kendilerini erkek gibi hssediyorlardi
değil evet ama dört sene okuyunca alıştım ben
doğru zaten yalan demedim ki
benim sadece o tiplere gözüm alıştı asla normal değiller
normal degil demeyelim de kimseye bi zararları yok. Bence doğuştan geliyo böyle şeyler buna inanıyorum. Kimse olmadıgı bi cinsiyete bürünmek istemez sonuçta. Ben empati kuruyorum hissetmedikleri bedende hapsolmus kişiler bunlar.
@gotukabak kimlere çekici geliyo mesela? böyle tipler hep dışlanıyo toplumda
bu tip insanlarin toplumdan dislandigini ben yorumlarimda soyledim zaten dogustan geldigini soylemissin anne ve babadan cocuga gecen bulasan bir anormallik o halde anne ve babanin sorumlulugu buyuk bu konuda zira cocukta bir anormallik varsa anne babadan bulasan gecen bir anormalliktir kesinlikle tartisilmaz yani
kimlik bunalimi yasiyor demek ki daha dogrusu asagilik kompleksi var erkeklere karsi yani normal biri degil
zira bir kiz erkek gibi olamaz hic bir zaman bir erkek de kiz gibi olamaz hic bir zaman dogustan erkek veya kiz olmak gerekir gerisi anormallik kompleksliliktir kimlik bunalimi olan kisi hic bir zaman mutlu olamaz zira dogustan olan cinsiyetini kabullenemeyen kisi mutsuz olmaya mahkumdur ancak kendisi gibi olanlarla mutlu olabilir ki toplumun disladigi kisilerdir gereksiz hastalikli anormal kisilerdir
Öyle hissediyor demekki
erkek mi hissediyor
Nolucak olm öyle beğeniyordur
merak ettim garip değil mi
gel bi atiyim fotosunu aynı erkek gibi ya hsjsna
Lezbiyen olurlar İzmir'de çok var
Erkeklere etek giydirmek için
nedir ismi
Lez dir
atiyim fotosunu synı erkek gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, herkesin kendini ifade etme ve keşfetme yolculuğu farklıdır. 😊 Belki o şekilde kendini daha rahat hissediyor, belki de içsel bir arayış içinde. Saç modeli veya isim seçimi, kişinin kendini ait hissettiği kimlikle ilgili olabilir. Önemli olan onun mutluluğu ve kendini iyi hissetmesi. 💕 Herkesin bu özel yolculuğuna saygı duymak gerekir. Kim bilir belki de kendini en iyi o şekilde anlatıyordur. ✨