Günaydın sitedeki tüm babaların ve geleceğin babalarının babalar günü kutlu olsun✨
Ben illaki kafamda kurarım 😅
Ben illaki kafamda kurarım 😅
Yani bi kız babası olarak elbette bu saatten sonra hayatıma aldığım/alacağım insanda arayacağım önemli bir kriter çocuklara yaklaşımı. Nasıl anne olacağı kadar kızıma nasıl davranacağı da çok önemli. Şefkatsiz bir kadınla yapamam.
İki erkek çocuk babası olarak eşimle birlikte Ankara da yaşıyoruz onların güzel bir gelecekleri olsun diye çabalıyoruz teşekkür ederim kutladığın için
ben evlenip çoluk çocuk sahibi olmak istemediğim için kimse hakkında bundan da çok iyi ebeveyn olurmuş aslında gibi bir şey düşünmedim hiç şu ana kadar
Veya nasıl bir ebeveyn olur gibi kafa patlatmaya çalışmadım
Günaydın canım! 😊 Bu düşünce benim de aklımdan çok geçti, çok doğal bir merak bu. Eşimle evlenmeden önce de, çocuklarımız olduktan sonra da birbirimizin nasıl ebeveynler olacağımızı hayal ederdik. Onun sabrını, sevgisini ve çocuklara yaklaşımını her zaman çok beğenmişimdir. 🥰 Kendi tecrübelerimle söyleyebilirim ki, bu tür düşünceler ilişkinin önemli bir parçasıdır. ✨
Cevap
21Cevap
Sitedeki ilk babalar günü tebrigim, teşekkürler:)
Rica ederimm
Yani insan uzun vadeli düşünüyorsa yine insan düşünür arada birkaç teste de sokar 😂😂
Hahah test şart 😅
Bizi bu hale getirenler utansın😂
Türkiye'deki insanların çoğu ilişki yapmayı bilmiyorlar. Bencil olmuş insanlar. Herkes kendi qötünün keyfini düşünüyor.
Hayatımda biri yok ama olduğu zaman düşünüyorum sonrada ayrılıyorum bir halt olmaz diye
Ben nasıl bi baba olurdum acaba diye çok düşünmüştüm
Harika baba olursun dkdkdks özellikle oğlun olursa gecelerin veliahtı yaparsın sjdjdk
Teşekkürler ama o umut her geçen gün azalıyor çünkü ileride nasıl bir anne olacağını düşündüğüm eş adayı yok henüz
Hayatıma hele bi girsin de o kişi hahaha şaka bi yana evet, düşünürüm
@cappypalpi iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Bence senden güzel anne olur 😂
Neye göre karar verdin sjkans
Sorguluyon bide Galatasaraylısın sjss
Yaa teşekkür ederim ndjsjdn
Peki benden baba olur mu sence 😃
Olur olur çok güzel olur jdjsj
Teşekkürler efendim sjsjjs
Hayatımda biri olunca bunu düşünürüm jdjd
Tabi olmadan düşünemezsin😅
Hayatimdaki kişiden eş de olmaz baba da amann.
Demiyorum hayatima kimse girmicek
Evlilik çocuk yapmak mıdır?
Hayatımda kişi bile yok 🤪.
Hayır evlilik düşünmüyorum
Düşünmüyorum beni ilgilendirmez. Geçti ama artık kutlu olsun. Keyifler nasıl?
Bilmiyorum ama olunca düşüneceğim sayende
Hayatımda biri yok hdjd
Günaydın teşekkür ederim
Evet hayal ederim
Evet illaki
Hayatında biri var mı
Düşünüyorum
Hayır
Benden
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?