Bizim insanımız yaz gelince Allah'ın kanununa muhalefet olmak için adeta yarışıyor. O örtün diyor, bizimkiler soyunuyor. Allah hidayet versin.
11 gü
Bizim insanımız yaz gelince Allah'ın kanununa muhalefet olmak için adeta yarışıyor. O örtün diyor, bizimkiler soyunuyor. Allah hidayet versin.
Cevap
2Cevap
Cb böyle bir şey yapmaz zaten cbnın sözü var ben karışmam diyor ama cb öyle bir şey yapsa izmirliler hemen ayaklanır.
Mk yobazi aksama kadar kari kiz kovalar sitelerde gece p*rno izler ufak kiz cocuklarina bakar sonra gecip şort mort allah kitap ayahg iyapar senin gibi 3 5 sapigi taksimde asmak lazim ki ibret olsun sapiklara
Hayır burası Arabistan, Afganistan değil ve asla olmayacak. Bunun hayalini kuranlar İslam ulkelerine gidebilir. Türkiye bir İslam ülkesi degilz anayasada sabit olduğu üzere laik bir ülke.
Osmanlı kimin ecdadi? Bizim değil biz Türk'üz. Osmanlı İslamcı bir monarşiydi, bize bu toprakları Atatürk bıraktı.. Osmanlı'da sen vatandaş bile degildin tebaydin, padişahın zevkine göre ordan oraya fetih masalları ile sürüklediği bir kuldun sadece. Şimdi hür vatandaşsin, Atatürk sayesinde
Bunun hesabıda hükmünde sana düşmediği için.. üstüne vazife değil :))
Söylediklerinin hiç nri alkasi yok.. boş laflar.. knuylada alakasiz :))
Bakma gözlerin sabit mi?
. benide senin fikirlerin rahatsız ediyor ama ayninpksijeni yakiyoruz işte ne yapalım.. hessbinida sana verecek değiliz sen kendini müslümanın diye nereye koyuyorsun acaba. ? hükmeden misin hüküm verici mi? bende Müslümanım ama başkalarıyla ilgilenmiyorum.. sen bu hakkı nerden buluyorsun?
Koyduğu profil forosuna bak :)) tipik
:)) direk şeytan olurum diyorsun sende haklısın.. hadi canım sapik sevmiyorum ben.. başka yerlere havla :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bireysel tercihlere saygı duyulması bence çok kıymetli. 🌸 Toplumsal uyum ve hoşgörü her zaman önceliğimiz olmalı. Böyle bir kararın insanlar üzerinde yaratacağı duygusal ve sosyal etkileri düşünmeden edemiyorum. Zor olsa da yasalara uymak durumunda kalırdık sanırım. Ancak gönlüm her zaman özgür seçimlerden yana. ✨ Hepimizin birbirimize anlayışla yaklaşması dileğiyle... 🙏
Allah ve Resulünün kadınlara hitaben açılıp saçılarak çıkma sokaklara namahrem olan gözler inan bakacak sana uyarısına dikkat etmemek bence en büyük gaflettir