Aile & Toplum 5 gü Bugün kadınlar soruyor? UmutsuzYaşam Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkeklere sormaya çekindiğiniz ama sormak istediğiniz neler var? Bugün kadınlar soruyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 5 gü Cinsellik hayatınızın ne kadarını kapsıyor (zihnen) 0 1 Yorumla UmutsuzYaşam 5 gü yarı yarıya gidiyor hep Yorumla
zeynepyaiste Takip Et Xper 4 Yaş: 18 5 gü İlk bulusmada kızı beğendiğinizi nasıl anlarız bulusmadayken 0 9 Yorumla UmutsuzYaşam 5 gü sadece kızla ilgilenirsek Yorumla zeynepyaiste 5 gü Genelde o an ilgileniyo ama ben cok korkuyorum ya begenmezse diyo fotoda gordu ama bilmiyorum korkuyorum Yorumla UmutsuzYaşam 5 gü niyeti ciddi olursa sıkıntı olmaz Yorumla zeynepyaiste 5 gü Bilmiyorum ya Yorumla UmutsuzYaşam 5 gü hareketlerini izle Yorumla zeynepyaiste 5 gü Evet de o an sadece o ana odaklanmak isterim bu dusunceler beni yorar Yorumla UmutsuzYaşam 5 gü hiçmi date yapmadın Yorumla zeynepyaiste 5 gü Yapmadım jdbckfbdk Yorumla UmutsuzYaşam 5 gü kaç yaşındasın ki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Cinsellik hayatınızın ne kadarını kapsıyor (zihnen)
yarı yarıya gidiyor hep
İlk bulusmada kızı beğendiğinizi nasıl anlarız bulusmadayken
sadece kızla ilgilenirsek
Genelde o an ilgileniyo ama ben cok korkuyorum ya begenmezse diyo fotoda gordu ama bilmiyorum korkuyorum
niyeti ciddi olursa sıkıntı olmaz
Bilmiyorum ya
hareketlerini izle
Evet de o an sadece o ana odaklanmak isterim bu dusunceler beni yorar
hiçmi date yapmadın
Yapmadım jdbckfbdk
kaç yaşındasın ki