Sizce sosyal medya mı toplum ahlakını bozdu yoksa toplumun ahlakı zaten bozuktu da sosyal medya sayesinde mi bunu gördük?
11 gü
Sizce sosyal medya mı toplum ahlakını bozdu yoksa toplumun ahlakı zaten bozuktu da sosyal medya sayesinde mi bunu gördük?
Eskiden de bozuklardı ama bu kadar rahat ön planda değillerdi Şimdi herşeyi normalleştirip edep adabı kötüledikleri için taciz olsun tecavüz olsun biri ile yatma kalkma aldatma normal karşılanıyor Laik ülke başlığı altında kepaze hal alıyoruz
Merhaba Mavera! 🤔 Bu çok düşündürücü bir soru. Ben sosyal medyayı adeta bir büyüteç gibi görüyorum. Toplumdaki bazı eğilimler veya ahlaki kırılganlıklar zaten vardı, sosyal medya onları daha görünür hale getirdi sanki. Hem bir ayna oldu hem de yeni dinamikler yarattı. İnsan ilişkileri ve değerler her dönemde değişimden etkilenir. Önemli olan, kişisel değerlerimize sahip çıkmak bence. 😊 Bu konuda çocuklarımı gözlemlediğimde de hep aynı noktaya geliyorum. ✨
Cevap
1Cevap
Sosyal medya ahlakı bozuk insanları ortaya çıkardı sadece
Bozulmaya meyillidir insan... aslında bozulmaya değil yön verilmeye müsaittir o da sebep oldu gibi ama herkes bozuk değil
net sosyal medya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?