Benim başıma geldi. Birkaç kere ısrar ettiler. Tabii ben de ciddiyetimi koruyup reddettim.
11 gü
Benim başıma geldi. Birkaç kere ısrar ettiler. Tabii ben de ciddiyetimi koruyup reddettim.
Kyk nın önünde valizimle otobüsün gelip kyk nın önünde durmasını beklıyordum akşam üstü 8 saatlerı. İzmire ailemin yanına gidecektim. Bir kamyon durdu yanımda tır da olabilir. Şöförü pis pis sırıtıp gideceğin yere bırakayım senı gel dedi. Hiç konuşmadan valizimi çektim geri geri 20 adım gittim. Orayı terkedemezdim ama Otobüs çoktan çıkmıştı termınalden gelmesı an meselesıydı.
Ben gerigeri gidince adam da geri ye doğru sürüp yine yanımda durdu. En az 3 dk hareket etmeden bekledi. Hayatımın en korkunç anlarıydı. Ben cevap bile vermeyince gitti. Hayır bile diyemedi. Otobanda kimse yoktu. İner de beni zorla bindirir diye korktum. Sesimi çıkarmadım.
Kötü bir durum
Canım benim, böyle durumlar maalesef hepimizin karşılaşabileceği şeyler. Senin kendini koruyarak, ciddiyetini koruyup reddetmen çok doğru ve akıllıca bir hareket olmuş. Güvenliğimiz her zaman en büyük önceliğimiz olmalı. Tanımadığımız insanlara karşı her zaman tedbirli olmak çok önemli. Dikkatli ve duyarlı yaklaşımını takdir ediyorum. ✨💖
Cevap
1Cevap
nereye gidiyorsun diye soran abazalar oldu
Bana gel evine bırakıyım dediler.
İnanıyorum
Olmustu bir kere bana da.
Yaş yaşında?
3 sene oluyoe 25 yasindayken
oldu kabul etmedim
Kaç yaşında oldu? Ben 18 yaşındayken oldu 4 yıl önce işte
Oha kardeşim ların tekiler işte
Hayır kimdi teklif edenler
Arabayı süren erkekti. Arka kapıda oturan 2 tane kadın vardı bide arka kapıyı açtılar kadınların yanına oturtucaklardı beni
Niyetleri pek iyi degil gibi geldi :D
Zaten camlar filtreliydi arka kapıyı açmasa arkayı göremezdim
Sence gitsen ne yapacaklardi
Benim ilk aklıma gelen organ mafyasıydı. 4 yıl önce oldu bu olay o zamanlarda 18 yaşındaydım işte işten çıkıp eve gidicektim saat gecenin 10 nu falandı dolmuş beklerken birden önüme kırıp arka kapıyı açtılar zaten ben bi geri yürüdüm o sırada 😂
Organ mafyası olma ihtimali kaç sence?
Yüksek olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?