Bunu bir erkek neden nişanlısına söyler, bunun üzerine sinirlendim, sen nasıl konuşuyorsun dedim. Benimle kavga etti, suratıma kapattı. Canım, seninle bir şey konuşulmaz, hemen benim üzerime çektin dedi.
11 gü
Bunu bir erkek neden nişanlısına söyler, bunun üzerine sinirlendim, sen nasıl konuşuyorsun dedim. Benimle kavga etti, suratıma kapattı. Canım, seninle bir şey konuşulmaz, hemen benim üzerime çektin dedi.
Sürekli bunu diline dolayanlardan gına geldi. Namus kavramı sadece kadına mı indi? Kadın kapalıyken de tac* tec* olayları hep vardı, onu geç hali hazırda ufacık çocuklara halleniyorlar ağzı daha süt kokuyor bebelerin be. Nişanlını terk etmeni öneririm. Bu tartışma değil bu basbaya ne biliyor musun? Ben bu kadınlardan tahrik oşuyorum azıyorum nefsime hakim olamıyorum yarın bir gün gözüm dışarı kayar aldatırsam da sorumlusu onlar haberin olsun. Anlatabildim mi? Tek sorumlusu erkeklerin nefsine göre hareket etmesi
Bana öyle dedi işte hocalarda haklı dedi baksana kadınlar yarı çıplak geziyor erkeklerin iffettini korumasıda zor dedi. Sonra ne demek bu nasıl laflar dedim bana sinirlendi sen hemen bana mı yorumladın diye
Ayrıl. Sadece bunu söylüyorum
Düğüne 3 ay kala.. gerçekten dün bunu söyledi kafam çok karıştı
Tatlım o zaman tasması gevşemiş bi zahmet sıkıla. Sen yönlendir, adam et bakalım 😘
Nasıl gevşemiş? Otobüs şöförü oldu olalı zaten bi haller oldu nasıl değiştirebilirim
Sen ne iş yapıyosun aşkım? Bula bula otobüs şöförü mü buldun kıız :((( kesin müşterilere falan yan yan bakıyodur sevgilin maalesef... hoşuma gitmedi
Değildi otobüs şöförü tanıştığımızda son 6 aydır yapıyor tutturdu otobüs işi yapcam diye ne kadar yapma desemde yaptı işte hayalim otobüs sürmek dedi engel olamadım.. ve otobüse başlayalı böyle tuhaf
Canım, nişanlının bu sözlerinin altında genellikle toplumsal yargıların ve erkeklik kalıplarının etkisi yatıyor olabilir. Kendi içindeki kaygıları ya da çevresinden edindiği yanlış inançları sana yansıtmış olabilir. 🤔 Böyle bir söylemle karşılaşman ve sinirlenmen çok doğal, kendini değersiz hissettirebilir. Onunla sakinleşince açıkça konuşup sınırlarını nazikçe çizmelisin. Sağlıklı iletişim her şeyin anahtarı unutma. 💖🌸
Ne diyebilirim üstüne bana kızdı sinirlendi sanada bir şey denilmiyor konuşulmuyor diye.
Cevap
2Cevap
Yani gözle görünen doğruları söylemis ama tabiki bunu dişa vurması yanlış herkes kendi ayibiyla kalsın bize ne herkesin zevki ayrıdır
Yani resmen bana dedi işte kadınlar yarı çıplak dolanıyor erkeklerin iffettini korumasıda zor dedi. Bana bunu diyince ne demek bu diye deli oldum o anda sonra bana sinirlendi sana bir şey söylenmiyor hemen üzerime çektin diye suratıma kapattı
Tabiki senin konuşmak istemediyin konu üzerinden seninle sohbet açmaya çalışmış ama konuşulacak bir durum deyil bence haklı olan sensin iki kişinin ya da bir sevgilinin tartişabileceyi konular deyil bu konular
Evet.. ama suçlu benim konuyu açınca bile tekrar sinirleniyor
Hiç olmamış say devam et boş ver yani ikimizde bu sohbeti unutup olmamış gibi davranalım de baktın hayla boş muhabbetlerine devam ediyor sayfayı deyiş boş koy
Ama bunu bir erkek neden söyler mesela nişanlısına? Sende erkeksin
Yani bilemiyorum kendini Dopra olarak mı göstermeye çalisiyor benim kadınım böyle yapamaz benim yanımda gezdirdiyim kadın kapalı olacak tarzında bir konuşma dilimi koymuş ortaya gibime geliyor
Benim hayatımda ki erkek kadın kıyafetleriyle ilgilense yorumlasa artık hayatımda olamaz
Yani haklıyım.. resmen bana dedi erkekler içinde zor iffettini korumak etraftaki kadınlar yarı çıplak dedi , bunun üzerine sinirlendim ne demek bu diye üstüne bana kızdı sen nasıl benim üzerime çekersin diye.. ve en kötüsü 3 ay sonra düğün var ve benim kafam çok karıştı
Ben seni etkilemek istemiyorum sadece kendi fikrimi söyledim
Doğru söylemiş kardeşim sizin pis vucutunuzu görmek zorunda değiliz
Evet açıklara laf ederler seni kapatırlar sonra gözleri açık olanlara kayar tecrübeyle sabit
Başka bişeye sinirlenmiş belkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?