Bir okulun sitesine kötü yorum yapmak suç mu, hakaret etmeden sadece güzel bir okul değil tavsiye etmiyorum yazsam suç işlemiş olur muyum, bir şey olur mu yardımcı olur musunuz
12 gü
Bir okulun sitesine kötü yorum yapmak suç mu, hakaret etmeden sadece güzel bir okul değil tavsiye etmiyorum yazsam suç işlemiş olur muyum, bir şey olur mu yardımcı olur musunuz
Cevap
4Cevap
hayır suç değil ama oradaki görevli kişileri ispatsız suçlarsan okulumuzu karalıyor diyerekten şikayetçi olabilirle. ispatlayabiliyorsan her şeyi yazabilirsin
Yok sadece benim görüşüme göre Güzel bir okul değil tavsiye etmiyorum yazdım
Kulak sorusuna yorum yapim Xp yetmiyo ona ssksksksk. Yamuk olmamış balım gayet güzel olmuş valla iyi cesaret ettin ben yapmamıştım kendime dkslslslddo
Yaa teşekkür ederim bende bi anlık heyecanla yaptım valla kıkırdak kısmı acıyo baya oraları kendim delemedim ama burası çok acımadı kanamadı bile sadece hafif sızladı o da geçer
Ben kardesime yaptirmistim kendim cesaret edemedim kıkırdak bendede öyleydi ama orası hafif sızlama normal bi kaç güne geçer balım ellerine sağlık 😆🫶
Aynen bişey olmaz o kadar geçer kıkırdak kısmı daha çok acıyo valla😅
Valla öyle 😅İltihap yapmaması adına günde 2 defa tuzlu suyla yıka balım biraz acı yapıyor ama iltihap olmaz
Tamam canım sağol
Rica ederim balım. Ben bide göbek piercingi istiyorum ama pişman olurmuyum diye düşünüyorum ya sürekli sksksmskdd
Bilmiyorum valla o imkansız benim ailemden dolayı😂
Benimkiler de pek taraflı değil de işte gizki kaçak düşünüyorum bazen dksksslsls
Aynen arada oluyo öyle bi anda yapma isteği biliyorum dkkskkhdhf
Sksksksod 1 haftadır denize gitmek için ikna etmeye çalışıyom yok olmuyo sıkıldım sksksls
Aynen bazen inatçı davranıyolar hep onların dedikleri olacak😂
Valla öyle bayramda gideriz demislerdi bende herşeyi aldım bikini vs hayla gitcez şimdi de yok diyorlar dksksksldkd
Gidersin inşallah biraz daha zorla😅
Zorluyom sksksls sen gittin mi bu sene 😅
Yok gitmedim nerdee😂
En sonda haber vermeden gitcem ssksksosodo
Kız kafa dengisin hee 😅🫶
Teşekkür ederim sende öylesin bana nasıl yaklaşılırsa bende o şekilde yaklaşırım böyleyim valla
Valla aynen öyle olunmalı zaten. Teşekkürler balim 🫶 nerede yasiyorsunn
Xp yetmiyo seyden yszmak için kdsksodls
Eskişehirde yaşıyorum sen nerde yaşıyosun
Anladım bazen yetmiyo Xp😂
İstanbul'da yaşıyorum bendee
Senin yetiyosa şey etsene 😅🫶
Napıyım yetiyosa
mesaj bana dkskskslsd
Tamam
Teşekkürler balım 🫶
Doğruları yazmak suç olmaz
Dimi hakaret ve küfür olmadığı sürce neden suç olsun ki
Hayır suç değil
Kendi düşüncemi belirtmiş oluyorum dimi bişey olmaz
Aynen küfür etmedigin hakaret etmedigin sürece bişe olmaz
Ne okulu bu
Normal bi okul işte
Lise mi üniversitemi
Lise
Mezun olduğun okul yani
Memnun değilsen niye orada okudun peki
boş ver öyle gerekti
Aile zoruyla mı okudun
Evet
Anladım şu an nerde okumayı düşünüyorsun
Okumuyorum
Nerde yaşıyorsun peki
boş ver
Soylesene merak ediyorum
Bu gönderiyi siliyorum cevap verdiğin için sağol
Silme sohbet ederiz istek at
Eskişehir
Ben istemiyorum
Bende bursa iyi sohbet ederiz istk at
Hayır dedim iyi günler
Sevgilinmi var
Evet var
Ne kadar süredir sevgilisiniz
Yeter ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ezginurcum, endişeni çok iyi anlıyorum. Hakaret içermeden, sadece "güzel bir okul değil, tavsiye etmiyorum" gibi kişisel bir görüşünü belirtmen suç teşkil etmez canım. Bu, ifade özgürlüğün kapsamında değerlendirilir. İçin rahat olsun, önemli olan kimseye zarar vermeden kendini ifade etmek. Sevgilerimle. ✨💖✍️