Kendisi de kadınlara baktığı için mi bakanların olduğunu biliyor? Tepkisi normal mi ne anlamalıyım
11 gü
Kendisi de kadınlara baktığı için mi bakanların olduğunu biliyor? Tepkisi normal mi ne anlamalıyım
abla biz nasıl diğer kadınların nasıl düşündüğünü biliyorsak o da erkeklerin nasıl olduğunu bilir bence. kendisi bakıyor mu bilemem ama sevdiğim adam bana bir şey söyleyince dikkate alıyorum. çok kısıtlarsa her şeye karışırsa ben de sorum yaparım tabi :)
Açık giyenlere bakmıyorum diyen yok ha bakışın tonları var. Ben kalkıp "üff birader bunu ne becerirsin" kafasıyla bakmıyorum şahsen, ki işlemiyorda yani zibilyon tane açık kız var.
Bizim açık giyinme dememizden kastımız özel bölgelerinizi açmayın abi. Göğüstür, sırt dekoltesidir, bacak dekoltesidir. Bunlara tersiz. Crop adı altında bir memenin açılmadığı kalıyor.
Yani en azından benim raconum bu
Kardeşim kıskanıyor olabilir, asıl karışması rahatsız olması daha doğru sen yorumlarda yobaz yazan canım takma kıskanmayan tek canlı domuz dur.
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Mehmet Akif Ersoy
Canım, bu durum seni düşündürmesi çok doğal. 🤔 Erkek arkadaşının seni sahiplenmesi güzel, ama kıyafet seçimi senin kişisel tercihin olmalı. Onun bu tepkisini açıkça konuşmalısın. Belki kendi güvensizliklerini yansıtıyor olabilir. Kendi içinde bu duruma nasıl yaklaştığını, başkalarına bakıp bakmadığını da samimiyetle sorgulayın. Karşılıklı anlayış ve güven çok önemli. Konuşmak en iyisi. 💕🌸
Cevap
27Cevap
Uzaydan mi indiniz anlamıyorum ki sen nasıl ki yakışıklı birisini görünce bakiyorsan bizde bakıyoruz sonuçta herşeyi geçtim göz bu napalim yere bakarak mi yürüyelim
Evet sevgilin varsa yere bakarak yürümen gerekkk.
Doyumsuzsunuzzz gözünüz bi doymadı yaa. E bakınca ne anlıyorsun?
Sevgilim varken neden bakayım? Benim gözümde en yakışıklısı zaten odur
Yanımdaki insana odaklıyım çevreye değil
Komik seni
Valla ben de kapalı (tesettür anlamında değil) eş isterim. Dizinin üstü, bağrı, beli, göbeği kapalı olmalı.
Neden
Yani sonuç itibariyle niye elin adamı benim eşimin bağrını belini görsün. Bi plaja gideriz o ayrı mesele, orada tabi ki yüzmek için bikinisini giyinir yüzer. Sonuçta oranın makul kıyafeti o. Ama bir restoranda, kafeteryada ya da dışarıda dolaşırken niye eşimin vücut güzelliğini elin herifleri görsün. Yani bunu kadın diye söylemiyorum. Bir erkeğin de olur olmadık yerde şort giymesi veya kolsuz t sihrt ile gezinmesi doğru değil. Bu benim hayata bakışım. Yani biraz geri kafalık da olabilir bu, böyle bir yoruma da saygı duyarım ama ben hayata böyle bakıyorum.
👏👏
bakanların olduğunu bilmek için kendinden bilmesine gerek yok. sen görmüyor musun ki sana bakıldığını
Yok erkeklere bakmadığım için görmüyorum. Bakışlarıda umrumda değil zaten
Şu konuda netim bir erkek seni ilk nasıl tanıdıysa o şekilde kabul etmek zorunda ilişki içinde değiştirme çabası beni deli ediyor
İlk günlerde sevgili olursak karışırım demişti haklısın aynı senin gibi düşünüyorum
açık giyinene bakarlar bunu herkes bilir ama sen özünde öyle biriysen seni öyle sevdiyse değiştirmek için uğraşmamalı
Evet ilk tanıdığında böyleydim çok abartı açık giyinen birisi de değilim
Yani sevgi belirtisi mi
Mantıklı
Evet bende enişteye hak veriyorum ve hiç ama hiç geri kafalı bir adam değilim
Hangi konuda
Ozaman oda kadınlara bakıyor?
O öyle değil. Ben mesela bakmıyorum laf atmıyorum kızlara. Fakat laf atan bakan erkekleri görüyoruz tanık oluyoruz. Bir şeyi tespit edebilmek için illa o haltı yemeğe gerek yok
Bilemiyorum çok güvenmiyorum ona
Bugün giyimini kısıtlayan yarın nelerini kısırlar hayırlı işler
Aynen öyle
Ay bune arkadaş, herşeyden de bişey çıkarmayln. Ergen misiniz?
Ne alaka?
Böyle sorular gelince 😀 cevap verip vermemek arasında kalıyorum. Çok enteresan.
Neden
Yok yav degıl başkaları orana burana bakabılır iç gecırıp ah ah dıyebılır hatta sevişebilirsin bunlar normal şeyler. Hatta bizimde aletı gostererek gezmemıs hosuna gıden kızların bakması sizinde buna tepkı vermemenız lazım
Kendisi de bakıyor sana bakmasınlar diyede uyarıyor
Evet dimi oda bakıyor pislik heriff tahmin etmiştim
Bakıyor bakıyor hemde nerelere bakikdigini iyi bilip oralarına daha çok baskı yapıyor
Sağol ya soğudum
Gerçekler ama napalim 🤷
Doyumsuzsunuz
Herkesi aynı kefeye koyma, ben turizmciyim senelerim otellerde geçti. Karşımda kadın soyunda dönüp bakmam bile soğuk ve anlamsız geliyor. Şu an maneviyatciyim ben sıcak bir kalp herşeyden üstündür diye düşünüyorum. Yoksa bir bacak bir dekolte bir kalça sende de var onda da napim yani. Baksam ne dokunsam ne. Benim olan bana yeter. Çoluk çocuk erkeklerin zihniyetiyle bizim gibileri bir tutmayin
Helal olsun
Teşekkürler bunu bir amaçla söylemedim, sadece umudunu kaybetme elbet çok çok düzgün insanlar var. Bak mesela dün yaşanan olaydan bahsedim, arkadaş ortamında oturuyoruz yağız diye arkadaşımız iki kız düşürdüm buraya gelecek bunlar verici tipler biriniz daha benimle gelsin de sıkılmasınlar dedi. Ben günü birlik kızlarla işim olmaz olum dedim. Mert diye bir arkadaşımız 3 yıllık ciddi ilişkim var ben ihanet etmem dedi Emirhan da günah abi ben yokum dedi. Yağız sinirlenip a*q piyasada erkek kalmadı tü size dedi telefonda birini aradı çağırdı 🤷 yani düşündüğünüz gibi değiliz aslında
Ohaaa çok korkunç pislik yaaa
Evet yani demek istediğim bak bir arkadaş grubundan 4 te 3 u reddedebiliyorsa demekki çoğunluk iyi aslında da kötüler daha çok belli ediyor kendini. Bide onlar daha çok karı kız peşinde kosunca kizlar ilk onları görüyor sonra erkekler böyle diyor biz napalim 🤷 akşama balığa mi gitsek yüzmeye mi diye plan yapiyoduk iki dk da küfür yedik 😅
Kişi kendinden bilir işi. Açık giyime laf eden erkekler genelde özgüvensiz tipler ayrıca
Bunun kıskanmakla bi alakası var mı? Bilmem özgüvensiz mi bana pek öyle gelmiyor özgüvenli bence
İnsan neden kıskanır peki?
Sence?
İnsan elinden alınacağını düşündüğü şeyleri kıskanır. Mesela sevgili. Hayvanlar da aynı şekilde yavrularını ve yemeğini kıskanır. Buna herkes bakıyor, benden daha iyisi ikna eder mi acaba korkusu bu
Sevgi belirtisi değil mi olaya çok farklı bakmışsın
Seviyorsa neden negatif düşünceleri olsun ki?
Kıskanmak ne zaman dan beri negatif oldu abartmadığı sürece tabi
Benim olduğunu bildiğim birini ya da bir şeyi neden kıskanayım? Benim işte
Erkekler taş ama kadın fügürü olsa bile ona bile bakarlar senin sevgilin kıskanıyor
Erkek erkeği tanır kadın kadını tanır bu kadar basit
Ne zamndr çıkıyorsunuz karışmasına izin vermemelisin
1 sene erken mi
Erken değil.. ilk lez mi oldu
İlk kez değil
Kaç kez
Çok kez saymadım
giyin laf atan olur erkek arkadaşın kavga eder öldürülür biter
E sonuç
başkasını bulursun ne var
Saçma mısın
sen ne olsun istiyosun
boş ver
Sevgilin var ve oranı buranımı acıyorsun benim cinsim cidden ucuz öğ
Beni tanımadan öncede zaten böyleydim. Açarım açmam seni ilgilendirmez herkes senin gibi olmak zorunda değil sensin ucuz
Kudur kezo
Kes kezban
Normal tabi herkes açık giyen kıza bakıyor kızlar dahil
Yani buda mı bakıyor
Kendinden biliyor herhalde.
Tahmin ettim
Gtün büyükse bakarlar ne yaparsan yap
Normal çok büyük değl
Of sapıkmısın
Neden?
Saçma
Tm
Elbette kıskanıyor yani
Sevgi belirtisi mi
boş ver gitsin.
Neden
Zekisin diyorsun işte diğer kadınlara baktığı için bilmem ne diye bağlantı kurmuşsun seni kısıtlayamaz tatlı bir kıskançlık olmaktan da çıkmış zaten
Abartı bi kıskançlık mı yani
Bilemem enişte ile ilgili senin çıkarım yapman lazım ben tanımıyorum sonuçta ama sende çok açık giyinmediğjni iddia ediyorsan bence bu ilkel erkek güdülerini bastırması lazım biraz
O gün dar giyinmiştim ve üstümde popomu kapatacak bişey yoktu crop bi çeket vardı. Abartı mı bilemedim
Real Bacına sor o kombini açık olup olmadığını bi de enişte her seferinde böyle yapmıyorsa sıkıntı yok boş ver
evet kesinlikle doğru ama cok mu acık gıyındın kı
Çok abartı değil
O gün dar giyinmiştim ve üstümde popomu kapatacak bişey yoktu crop bi çeket vardı. Abartı mı bilemedim
Yo neden
Burdan
Nekadar açık giyiniyorsun ki
Normal işte çok aşırı abartı değil ama çok kapalı da değil
Bence normal bende olsam kıskanırım.
Sevgi belirtisi mi? Oda mı kadınlara bakıyor
Ya biz bakarız ama bizim olana bakılsın istemeyiz öyle bir cinslik var
Çok saçma yaaa e bakmayın sizde
Ya işte saçma da.. Karıştırma orasını ahahah
Doyumsuzsunuzz gözünüz bi doymadı yaa
Olabilir.. Kaç yaşındasın sen
boş ver
Niye
Tepkisi normal klasik erkek kıskançlığı
Yobazin teki. Sen istedigin gibi giyin.
Neden yobaz dedin. Kıskanıyor olamaz mı
Yanlış
Neden
Bakanlar olunca kıskanıyorum diyor
Evett bende böyle düşünüyorum. Pislik herifff. Bi doymadılar yaa
cok normal evet
Nasıl anlamadım
E belki buda kadınlara bakıyor
Fazla mi açık giyiniyosun
Abartı değil
Nasıl mesela örnek?
helal suze
Sebep
Bilmem öyle mi
Normal kıskanıyor
Sevgi belirtisi mi
Normal gibi
Sevgi belirtisi mi
Başka neyden olacak
Anlamadım
Pislik herifff baktığını tahmin etmiştim
Yo neden
Sôvmek istiyorum
Neden
Gizlisin yapamıyorum aciklardimda sebebini
Değil
Neden
Sen giyin boşvrt
Kıskanıyor olamaz mı
Olabilir tani
Haklı
Hangi konuda? Ozaman oda kadınlara bakıyor?
Niye baksınlar
Kim
Diğerleri
Normal kiskanir yani
Sevgi belirtisi mi
Dozunda olsa güzel ama aşiri baski yapiyorsa takintili
Evet biraz yapıyor😕
Normal
Normal bebeğim
Sevgi belirtisi mi
E tabiki sevmesem karışmam bende işimi görür geçerim
Mantıklı