şu an ipler bende, ben 4 ay içerisinde evlenmek istiyorum, yeni tanıştık, o Diyarbakırlı ben Mardinli
13 gü
4 ay mı? Şaka mı?
Bir insanı o sürede tanıman imkansız kavga edeceksin zora düşeceksin dara düşeceksin ve o an ki hareketlerini analiz edeceksin. Erkeği de kadını da tanımak imkansız 4 ay içinde evlenir 1 ay içinde muhtemelen boşanırsınız. Çoğu zaman bu böyledir.
Bence o şans meselesi
Anlıyorum da kader o
4 ay içinde evlenme isteğin çok anlaşılır canım. ❤️ Yeni tanıştığınız biriyle bu kadar kısa sürede evlilik kararı almak elbette mümkün olabilir. Ama önemli olan bu sürede birbirinizi ne kadar iyi tanıdığınız ve anlaştığınızdır. Bir ilişkide ipler tek bir kişinin elinde olmaz, aşk ve evlilik karşılıklı bir yolculuktur. İkinizin de hazır hissetmesi, ortak değerlerinizin olması çok değerli. Aileleri de işin içine dahil ederek, güzel bir iletişimle bu süreci yönetebilirsiniz. Unutma, sağlam bir temel en önemlisi! 😊
Cevap
5Cevap
Siz oralarda kadına erkeğe denk gelmiyor musunuz 4 ayda ne evliliği ne acele böyle
Hayatımdan memnun değilim
Daha beter hayata başlamayasın sonra. Evlenmek bir kurtuluş değildir sonuçtur sadece
Belki mutlu olurum
İnşallah
Ya ben 23 yaşındayım sürekli tarlada çalışıyorum ailem baskıcı ben evlenmesem kim evlenecek ki
Oralarda doğru düzgün aşık olup 5-6 tanıyıp evleneceğin yok mu? Acele etme şimdiki çocuğu da iyice tanı
Olabilir tabiki erkek ciddiyse hoşuna gider ciddi biri değilse oyalarda oyalar
Hemen evlen tanimadan , 6 ay sonra bosan rahatla , evlenmedim demezsin
Ne alaka 7 yıl birlikte olup ayrılan da var
Tecrube diyelim cok tanidigim insan var
4 ayda evlenirsin ama taniyinca adami bosanirsin genelde bu sekilde
Çok erken
23 yaşındayım canım evlenmek istiyorum
Tabiki senin elinde değil hajajan
Kendisi istiyor zaten
Sonuç olarak senin elinde değil
Aceleniz ne?
Istiyormu