Evli değilim ama merak ettim, her sabah beni hazırlıksız, berbat görmesini istemem. Soğumamak amacıyla ayrı uyumak doğru mudur
12 gü
Her halin doğal olanı güzeldir. Eşin de sen de birbirinizin doğal halini görmek isteyeceksiniz. Aksine senin düşündüğün şekilde davranmak soğutur. Evlilkte ayrı uyumak diye bir tercih olmaz. Sahsen ben ne böyle bisey yaparım ne de kabul ederim. Elbette bakımlı olmaya dikkat edilir ama 24 saat bu sağlanamaz, kimsenin de böyle bir beklentisi olamaz zaten..
Bırak Aynı yatağı eşler Eskiden aynı yastıkta yatıyorlarmış şimdi modernleştik her şeyimizi ayırıyoruz Bence araya soğukluk giriyor bu şekilde yatmamaları daha iyi
Canım, evlilikte eşlerin birbirine yakınlığı ve iletişimi çok kıymetli. Aynı yatakta uyumak, sabahları doğal halinle birbirinizi görmek ilişkinin samimiyetini artırabilir. Hazırlıksız olsan bile aslında bu, birbirinizi her halinizle kabul ettiğinizin bir göstergesidir. 🥰
Önemli olan birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı. Gerçek sevgi, kusurlarınızla bile birbirinizi sevmekten geçer. Belki bu konuyu gelecekteki eşinle konuşmak, seni daha da rahatlatır. Unutma, açıklık ve anlayış ilişkinin temelidir. ❤️✨
Cevap
17Cevap
yatmaması daha uygundur.. evlenirsem eşimden isteyeceğim şeylerden biridir mesela kavgalı bile olsak yatak ayırmak yok.
ya evlendiğim kadın üstüme cıkcak ben sabahın 6sında uyanıp işe gidicem varsayalım problem ya ben uykumu alamıyorsam eve ekmek götüremem uykusunda bir problem yoksa uyunabilir
Bence ayrı uyumak doğru değil ne olursa olsun
Ayrı yatacaksan niye evleniyorsun mantıklı bir cevap ver delirtme beni 😅
ya herifi çok sevdim evlendim diyelim. bilirsin insan uyandığında biraz dağılmış olur beni öyle görsün istemem bende onu öyle görmek istemem. yani birbirimizden soğumayız en azından
tamam işte sevgi olur aşktan tutkudan eser kalmaz ki. oğlan beni gördü salyalı ağzım açık dağınık uyuyorum bu adam bana nasıl his beslesin veya da ben ona
bilmşyprum belki de çok takıntılıyım ama bakım hijyen giyim makyaj çok dikkat ediyorum. adama öyle şok yaşatmak istemem
Evlilik seni her halinle sevecek bi insanla olmak değilmi zaten caizlik yönünü bilmem ama bu yüzden ayrı yatmak bana mantıklı gelmedi
Uyuyamazlar kadın ayrı yatarsa melekler sabaha kadar o kadına lanet eder
Erkek ayrı yatarsa? Aaynen kanki
bu melekler de hep kadına lanet ediyor🤠
Bu eşlere zarar vermiyorsa niye sorun olsun ki? Arada ayrı yatılır normal
yani ben onu öyle ağzı yüzü yamuk berbatken görmek istemem hergün o da beni görmesin. ilişki taze kalsın
🤣🤣🤣🤣🤣 haklısın kız
Olur mu kız öyle... Beraber yatacaksınız ki birbirinize ısının. Ayrı yattığınız zaman soğuma olur
Eğer bir bahane ile ayrı yatılıyorsa o evlilik bitmiştir
Ben uyumam o uyumak isterse de onu bir güzel döver silkelerim
burada fetva alimleri yok canım burada sapkın azgınlar var hemen damlarlar fetva vermek için 🍀
doğru ahahahahs
Ne bilim mk din adamı mıyım şimdi bir şey desem belki yanlış çıkacak
dini bir soru değildi aslında yapay zeka uyduruyor 😬😬😬
Dinen demişsin yapay zeka kafasına göre saçmalıyor sana bırakıyor ne tamam ye diye tüm yapay zekalar aynı zaten bir boka yaradıklarını görmedim
Haa komikmisiniz yahu
İlişki sonrasi ayrı uyuyabilirsin
Yani biz yatıyoruz. Çevremdekiler ayrı yatmayın diyor da olmuyor ki
Hayır yatamaz sırtı dönük uyumak bile haram
Soğumasın bi zahmet
Hazırlıksız berbat görmede bişe yokki doğal şeyler
Caiz değil doğrudur
Yok be mecbur gorecek takilma
Seni seven her halini güzel görür
Hayır sabaha kadar zaten durmaz üstünden inmez ki
hayatsız
Sabaha kadar ister ya