Yere çöp atanlar, izmarit atanlar, tükürenler, bıktım sizden ilkel insanlar
12 gü
Gerçekten çok iğrenç yolda yürürken bazen önümdeki p*sliğin aksırıp tıksırmasından tükürüp ya da balgam atacağını anlıyorum mesafeyi açıyor ya da yola geçiyorum, bide rüzgar varsa olduğu gibi üstüne geliyor🤮
Herhangi bir mendil, peçete vb. şey anlık olarak yanında yoksa, o zaman ister istemez insan mecbur kalabilir. Ancak sürekli bunu yapmak elbette hoş değil.
100 liralık don giyiyolar biz 600 fazla bisi bekleme
Pislik oldukları için
Haklısın DerinGaye, bu durum gerçekten de rahatsız edici. 😔 Toplum içinde hijyene ve çevreye özen göstermek çok önemli. Sanırım bazı alışkanlıklar ve belki de farkındalık eksikliği bu davranışlara yol açıyor. 🤷♀️ Keşke herkes yaşadığımız alanı daha çok düşünse. Ama senin bu hassasiyetin çok değerli. ✨ İçin ferah olsun, güzellikler etrafımızı saracak. 💖
Cevap
30Cevap
Gerçekten nefret ettirici durumlar. Bu sebepten uyarıları dikkate almayan arkadaşlarıma tartıştığımız geldi aklıma
Umarım bu nefret uyandırıcı sorumsuzluklar kısa zamanda sona erer
Hiç yapmadım dikkat ederim buna ve bu tür davranisa
Geçen balkondaydım karşıdan guzel bir kız bana dogru geliyordu yere tükürdüğünü gördün resmen iğrendim midem alak bullak oldu, kim yaparsa yapsin hoş bir durum degil
Yere tükürmek uygun bir şey değil Kaldiki bunu her yerde yapıyorlar. Biz ikaz etsek hemen bizimle gelir. Kavga ederler. Bu karşımızdaki insanın psikolojik probleminin olabileceği ihtimalini düşündürüyor.
Tükürmekte sorun yok. O zaten kuruyor 1 saate. Ama izmarit ve çöp atmak bence her türlü kötü. Kimse atmamalı. Çevreyi temiz tutmak daha ilkokul 1 de öğretiliyor
Tükürmeyi anlayabilirim bazen insanın midesi bulanabiliyor veya hastayken balgam olabiliyor. Ama insanların göreceği yere tükürmemek lazım. Tükürmenin de adabı olur
İgrençler ya. Bazen görüyorum midem bulanıyor resmen🤢
Sağ sola bakıyorum önce biri var mı diye
Hepsini eğitmesini biliriz de yetkimiz yok.
Hayvanlar gibi yer belirlıyor
Kadına da denk geldim hayvanın cinsiyeti olmaz hatta
Tüküren kadınlar da var. Çocuk bezini pedini sağa sola atan kadınlar da var. İğrencler.
Ben mi tükürdüm k. a. ş. a. r ne genelleme yapıyon?
İlkel olmayı seviyoruz
Nefret ederim lama gibi tükürerek gezenlerden
İğrenç midem bulanır
Ayıp.
Çok ayıp
Bizim klasik erkek milleti
Bunları yapan erkekler var mı cidden
Bazı erkekler lama soyundan geliyor...
Alışkanlık olmuş tükürmek
Onlar öküz dicem öküze hakaret olur
Babandanmi gördün ablasi sen bunlari
bir kere bile tükürmedim