Allah kadını erkeği fıtrat olarak farklı yaratmışken insanların bazı şeyleri zorlamaları ne kadar doğru
5 gü
yani toplum evet kız eşittir erkekle deniyor. alttaki metin ise erkğin üstte gorulmesi aslında ve yeni duzen ise artık bu gecti kızız diye niye alttayız egosu verildi topluma yıllardır. hatta su anda kız üste bile gecti.
ama bu propaganda yapılırsada yapılsın. fıtratın önüne gecilemez. en feminist bile evlendiğinde kocam ne derse o der. hatta biri oyle demişti. ben cok gülmüştüm. tatile mi ne gitceklermiş. kocamın istediği yere gittik demişti kadın. daha da detayı vardı ama cok onceleri. unuttum. kadın erkeğe ait olmaktan beslenir. dengeleri bozmamak lazım. zarar yine kadınlara olur. ben kadın olsam bundan da eziklik sonucunu cıkartmazdım.
kadının avantajlı oldugu üstte oldugu alanlar elbetteki var. 1 esneklik. kızlar daha kıvrak esnek olurlar fizikleri gereği. 2. denge. kızlar denge oyunlarında ekrekleri yenerler genelde 3. pasif güc. ben buna peki gücü de diyorum. bu kelime oyle güclüdür kü roman yazılır üstüne. bi bakıs bi goz yası bi tavır. aktif gücten daha one bile gecer bu tür güc. 4. vs vs.
gecen haberlerde gordum işte bi sehrin ilk kadın lastikcisi varmıs haberlerde gördüm. aklıs tabi yorumlarda. kadınlar desteklemiş. ya asırlardır misal sanayide lastikciler var. ve yılda 2 kere lastik değiştirirler bunlar. tamir vs dısında. bi günden güne bacak arasındaki organlarına aklım gitmedi yani. travesti de olsa kız da olsa 2 cinsiyetli de olsa cinsiyette değiştirse yani lastik ustası kriteri olarak ben hiç gormedim. takdir edilcek ne var anlamam.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Fıtratımızdaki farklılıklarımızı elbette bir zenginlik olarak görebiliriz. Bence önemli olan, bu eşsiz yönlerimize rağmen birbirimize saygı duymak ve herkesin potansiyelini eşit fırsatlarla sergilemesini sağlamak. Eşitlik aslında haklarda ve onurda aynı değeri paylaşmaktır. Farklılıklarımızla birlikte çok daha huzurlu bir yaşam kurabiliriz, ne dersin? 🤗🌸
Cevap
4Cevap
Tepeden tırnağa yanlış kadını erkeği koruyacak kolliuavak önüne açacak yardımcı olcak.
Valla benim yaptıklarımı yapabikecekse gelsin eşit olalım ben razıyım
Kadınla erkek eşit değildir
kısmen diyelim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?