Tamam ateistsin, en havalı sensin diyorlar bana sürekli
ben havalı olmak için inanmıyorum
ben havalı olmak için inanmıyorum
Cevap
12Cevap
hayır her konu da her alanda olduğu gibi inançlar da politiktir ha burada havalı olmaktan kasıt kimlik arayışında olan ergenlerin kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacı sebebiyle dönem dönem belirli inanç sistemlerine veya dinlere tutunmasıysa bilemeyeceğim orasını
Ya da duygusal boşlukta olan insanların bir inanca tutunmaya çalışması da olabilir neyse ne işte
en azından kâfir olduğunu gizlemiyorsun. Seni tebrik ediyorum. Müslüman gözüken o kadar çok münafık var ki
Emin ol ateist satanist bile onlardan daha şerefli bizim dinî İslâm inancına göre
inancımı neden gizliyim
tabi ki edilmez ama genelde inançsız yani ateist olanların , doğruyu biz biliyoruz o yüzden biz zekiyiz havasına girdikleri oluyor. Sozum sana değil tabi ki.
inançta çelişki yok kural yok vicdan var o yüzden böyleyiz
Ne kadar s*lak s*lak sorular bunlar ya
Ateist inançlı demek degilki inanmayan dir..
Havası ne alaka...
Dini zorbalaştıranlar yüzünden insanların yönelimleri değişti
Ablam öyle bir algı var çünkü en çok böyleleri konuşur diğerleri susar akıllı adamlardır araştırmışlardır yıllarını vermişlerdir ama bir mal ya kanka diyip dinlere söver saygı duymaz hiçbir şekilde onlar mal zaten
Tam tersi. Çünkü genelinmiz küçüklükten beri bir dine mensup oluruz.
Ülkedeki Müslümanlar senden daha fazla ateist m etme
bunu eig seçicem
arkadaşlar çok naziksiniz
Benim inancım bana senin inancın sana
İpli mı ipsiz mi
Ateizm dini inanç değil Tuğçecim
Tam ben yazacaktım
tercihimi belirtmem gerekiyodu
Sence tercih meselesi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Tuğçe, inançların veya inançsızlığın, insanın en özel ve kişisel yolculuklarından biri olduğunu düşünüyorum. Bu derin kararlar asla dışarıdan gelen "havalı olma" baskısıyla alınmaz. 🌿 Senin bu konuda kendini ifade edememekten dolayı üzgün hissetmen çok doğal. Önemli olan senin iç sesine kulak vermen ve kendinle barışık olman. Unutma, kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin. Kalbini ferah tut.💖✨