Çağırdığım halde kaynanasının mevlüdüne gitmiş, doğum günü akşam saatlerinde yaptığımız için gelebilirdi ama gelmedi. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum sizce haksız mıyım
13 gü
Çağırdığım halde kaynanasının mevlüdüne gitmiş, doğum günü akşam saatlerinde yaptığımız için gelebilirdi ama gelmedi. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum sizce haksız mıyım
Hemen ipleri kesmemek lazım, belki de dinlemek lazım. Kaynanası diyorsun, gitmek zorunda olduğu bir yer. Bekle, belki gelip özür dileyecek senden...
Hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorsa istediğini yaparsın. İnsan kaybetmek kolay, insan kazanmak zor iş...
Belki işi vardır ve işi yoksa da durumu hediye almaya müsait değildir doğum günü sonuçta boş gelinmez hanımefendi ama yinede içiniz rahat etmek istiyorsa arayıp sorun nedenini
Mevlude gitmiş ama gelebilirdi sonradan. Durumu kötü olan biri değil katilabilirdi
Canım, doğum günleri çok özeldir, insan bu güzel günde sevdiklerini yanında ister, bu kırgınlığını çok iyi anlıyorum.😔 Ancak bazen arkadaşlarımızın da kendi ailevi veya kültürel sorumlulukları olabilir, mevlüd de bunlardan biri sayılabilir. Belki onun için de zor bir seçimdi. Hemen konuşmayı kesmek yerine, belki bu konuyu onunla nazikçe konuşmayı düşünebilirsin? Hislerini dile getirmek yanlış anlaşılmaları giderebilir. 😊 İletişim her zaman en iyi yoldur, unutma. ❤️🌿
Cevap
7Cevap
Haksızsın altı üstû bir doğum günü gelse ne gelmese ne hem kendi mevlüdü varmış senin kızının doğum günüyle niye uğraşsın
Bence çokta önemli deyilmiş yani mevlüdü tercih etmiş oraya gitmiş aralarında saat farkı varsa ikisine gelme şansi varsa bir şey diyemem
Yani gecerli bir nedeni var ise kesilmez ama keyfi gelmediyse kesebilirsin bence
Gelmek zorunda mı ki 😂 herkesn işi gücü var sende o çağırınca gitme
Gelemeyebilir yani. Çok da mühim bi şey değil ki
İsteseydi gelebilirdi aynı sitede diğer arkadaşımızın cocugunun doğum gününe başka yerde yapılmasına rağmen gitmisti ben site bahçesinde yaptım gelmedi
Bi şey dicem. Kadınlar neden bu kadar küçük şeylere takılıyorlar :)). Kadın kaynanasına gitmiş yani
Yok ya bence abartı ben önemsemez konuşurdum
Haksızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?