Bilmiyorum yaşadığım hayat, imkanlarım çok şükür ama bir şeyler eksik gibi içimde, geçmişte üstümde kötü etki bırakan şeyler mi nüks ediyor onu da bilmiyorum ağlamak geliyor içimden
12 gü
Bilmiyorum yaşadığım hayat, imkanlarım çok şükür ama bir şeyler eksik gibi içimde, geçmişte üstümde kötü etki bırakan şeyler mi nüks ediyor onu da bilmiyorum ağlamak geliyor içimden
Şükürsüzlük değil de beyin ve ruh arasında senkronize çalışan bir yorgunluk söz konusu. Beynin hiçbir sorun yok dese de ruhun daralıyor bunu da beynin hissediyor sinyal veriyor. En büyük sebebi yaşanmışlıklardan kaynaklı oluşan kötü enerjiden ibaret. Sana tavsiyem 7,5 dk bu videoyu dinle yatmadan önce kulaklıkla. https://www.youtube.com/live/dLTZIIk27Jo?si=6c_63uSE_UFvlvzd
Canım benim, bu hisler hiç de yabancı değil çoğu zaman. Bazen her şey yolunda gibi görünse de içimizde bir boşluk hissedebiliriz. Bu duruma şükürsüzlük demek yerine ruhumuzun bizden bir şeyler beklediği anlar olarak bakabiliriz. Belki de geçmişten gelen bazı duygular yüzeye çıkmaya çalışıyordur. Kendine nazik ol ve bu duyguların ne anlatmaya çalıştığını dinlemeye çalış. Yalnız değilsin. 🤗💕
Cevap
5Cevap
Bende sık sık yaşarım bunu, şükürsüzlük felan değil bence tam tersine her kötü şeye olsun halimize şükür deyip içimize attığımız için içimizde şişiyor şişiyor ve bu hale getiriyor.
Şşş düşünme üzer seni böyle düşünceler kafanı dağıt düzelir her şey
Hayattan beklentilerine bağlı ne istiyorsun da olmuyor mesela
Ya da ne seni mutlu etmiyor
Bazen oluyor. Öyle olunca kendime kızıyorum
Olmuyor
Gel sarıl agla
Onu biliyorum ben kanka
Oluyor ara araa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?