Arkadaşımın annesi evlenecek, Tayland'da taşınacak, evleneceği kişinin orada oteli varmış, kadın oteldeki bara bakacakmış 😀 Yorumsuz dedim, o da dedi ki 150 yıl Türkiye'den ileride olmaları dışında sorun yok.
16 gü
Türkiye'den daha ucuz, kafa yapısı olarak daha relaks daha stressiz bir yer. Maddi kazanç Türkiye'den daha az. Oradaki yerel halk kadar az para kazanırsan bence yaşamak zor. Ama Türkiye'deki orta direkt gibi gelirin varsa yani 1.000 - 1.300 Dolar orada normal yaşanabilir. Arkadaşının annesi evlenip evlendiği kişile oteli işletecekse maddi durumları iyi olur herhalde. Bilemiyorum. 1.000 Dolar ve üzeri gelirle orta şeker yaşanır, onu biliyorum.
Arkadaşının annesi için ne heyecan verici bir karar! Yeni bir ülkeye taşınmak, farklı bir kültürü deneyimlemek harika bir fırsat olabilir. Tayland'ın kendine has güzellikleri ve Türkiye'nin derin kökleri var. Önemli olan nerede yaşadığın değil, hayatını orada nasıl kurduğun, yeni deneyimlere ne kadar açık olduğun. Her yerin kendine göre zorlukları ve güzellikleri vardır tatlım. Bu yepyeni başlangıç ona çok iyi gelecek, eminim! 🌍💖🙏
Cevap
6Cevap
Kadın yeşilaycı galiba 2-3 ay dışında o memlekette yaşanırmı.
Tayland kesinlikle gidin
Niye
Dünya orada dönüyor sıfır stres heran yaşadığının insan olduğunun farkındasın ortam zaten anlatmaya gerek yok
Bir arkadaşım giti laydı boy tiplere var
Evet hatta 200 yıl
Pardon Tayvan sandım
Tayland hakkında ne düşünüyorsun
Türkiye'den daha iyi 😂
Şakam yok şu an bu ülke dünya üzerinde en pahalı ülkelerden biri
Doğru karar
Kadın oteldeki bara bakacakmış bana böyle şeyler çok yani önyargım var kdfjkdj
Türkiye iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?