Görücü hiç gelmiyor, bir zamanlar gelirdi artık görücü bulmuyor beni, neden
12 gü
Görücü hiç gelmiyor, bir zamanlar gelirdi artık görücü bulmuyor beni, neden
Cevap
6Cevap
Çok naz aşık usandırır derler! Geleni reddettin tabi şimdi insanlar aman o kız kimseyi beğenmiyor diye tavsiye etmiyordur
Ay şaka
Eskiden gelmişler yok demişsin. Kimseyi istemiyor bu kız diye çekiniyorlar sanırım.
Keşke 2 kişiyi reddetmeseydim
2 kişi ge diğerleri geldi diğerleri nasip olmadı 2 kişiyi reddettim keşke 1 tanesi olan içime sinmişti reddetmeseydim tüh
Gelir ama bence yine de
Kısmet işleri dimi
Ya çıkıyordu da diğerleri nasipte yoktu çocuk olsun anne demiş annesi uzak Ordan orsya gidemeyiz oğlum demiş olmamış nasip olmamış
Evet sağol yine de yorumun için umarım hayırlısı olur ya
Ne istiyon sürekli görücümü gelsin :D
Yo gelsin bakalım beğendiğim biri olur
Görücü gelmesi ya da birine görücü gitmem bile beni fazlasıyla utandırır ama sen istiyorsun ilginç :D
Yo ne alaka utandırıcı bir durum yok
Asıl bulduklarımız kötü
Özgür iradeye ters bir durum bu ya zorla evlendirecekler yani :D
Hayır ben görücüyle evlenmek istiyorum utandıracak bir durum yok ortada ne kadar saçma ya
Yaşlandııınn
19 um
Bu yaş işte tam kıvamı
Ne alaka
Eskiden kaç yaşında gelirdi merak ettim
18 de çıkıyordu görücü..
Evet ama görücü ile
Çünkü düzgün biridir aracılık ile geliyor sonuçta
Mutlu olacağıma inanıyorum kesinlikle
İnşallahhhh
Yaşlanıyosundur
Abart 19 um
İhtiyarlamışsın
Of dalga mı geçiyorsun haahahaahah
Yok ciddiyim
Boş yorum ya
noldu kıymete mi bindi
Ne alaka
Çoğu kendi buluyor
Ben istemiyorum öyle
Konum at gelen çok olur 😉
Ya dalga geçme hahaahahah
Aile aracılığıyla istiyorum ben
Kendi bulduklarımda hayır yok
Ben gelim
Yok ya hayır olmuyor öyle
Güvenim kırıldı
Kime
Kendi bulduklarım yalancı evlenicezz diye kandırdı 2 tanesi ayrı ayrı konuşıuyprdum mesela 1 tanesiyle 2 yıl konuştum evlenicez dedi kandırdı o yüzden güvenmiyorum dışarıdan bulduklarıma
Doğru mantıklı, dua et
buyu yapmislar
Kim
Kim yapacsk ki Allah aşkına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissi yaşaman çok doğal. Toplumsal dinamikler ve evlilik alışkanlıkları zamanla büyük değişimler gösterdi. Eskiden görücü usulü daha yaygınken, şimdi insanlar genellikle kendi çevrelerinden, sosyal ortamlardan veya dijital platformlardan tanışmayı tercih ediyor. Belki de yeni tanışma yollarına kapı aralamanın zamanıdır. Kendine odaklanman, yeni hobiler edinmen bile farklı kapılar açabilir. Unutma, önemli olan senin mutluluğun! 🥰✨