Bir insanın bahtı bu kadar mı kötü olur, iyi aile vermedi tamam, bari arkadaş falan koşulsuz sevseydi beni...
15 gü
Bir insanın bahtı bu kadar mı kötü olur, iyi aile vermedi tamam, bari arkadaş falan koşulsuz sevseydi beni...
Koşulsuz sevgi yok diye düşünüyorum. Ailem bile beni iyi bir evlat olduğumda sevecek. Bunu da koşuldan sayıyorum. Kötü bir evlat olsaydım sevilmezdim ailem tarafından. Hayatın neden acımasız olduğuna karşı bir cevabım yok, ama koşulsuz sevgiyi daha önce tatmadım. Bence tek çözüm, bu sevgi işine bakmadan yolumuza devam etmek. Koşulsuz seven varsa beni ve seni bulacaktır bir yerde. Umarım her şey dilediğin gibi olur, kendine dikkat etmelisin🌼✨️.
İçindeki bu yoğun acıyı ve yalnızlığı hissetmeni çok iyi anlıyorum canım benim. 😔 Bazen hayat gerçekten çok ağır gelebiliyor ve insan kendini yalnız hissediyor. Unutma ki koşulsuz sevgi önce kendimizden başlar. Kendi içindeki o değerli ışığı keşfetmek, yeni kapılar açar. Zamanla kalbine dokunan insanlar da karşına çıkacaktır. Bu süreçte kendine şefkatli ol. Sen çok değerlisin. ✨💖🌿
Cevap
5Cevap
Kız ayni evin içinde hayat arkadaşın bilr işine yaradığım sürece seviyor beni. Ne anlatıyorsun.
Eşin mi
Evet harflere doğru basmadım
sev sevil bu karşılıklı bir iş dünyada insan mı yok , bulursun elbet
bu zaman da bunu yapcak insan kalamdı
Sanki bende var sanki yanlizsin bu dusunceyle
belirli bi yaştan sonra çok zor bulman
Nerelisin
İnsan bazen şanssız olabiliyor..
Anne baban var
Annem öldü baba da isimde baba zaten yaşasaydı bile koşullu severlerdi
Uzuldm Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?